28.2.2006

Luistinsukat pikkuneidille

Valmista tuli! Kiitos Kristel ja Helminalle lankatarjouksesta, ihana huomata miten avuliaita ihmisiä löytyy neulebloggaajista! Ehdin kuitenkin jo purkaa suuren osan toisesta sukasta, sillä huomasin pitsineuleessa virheen, jota oli hankala korjata poimimalla. Lyhensin sitten molemmista sukista resoria ja vaihdoin vahvistetun kantapään tiimalasiversioon. Ensimmäistä kertaa tuli sitäkin harjoiteltua.
Lanka riitti oikein hyvin, itse asiassa sitä jäi hieman ylikin ja perfektionisti minussa pohtii, että varsista olisi saanut ehkä sentin pidemmät loppulangalla... :)Sukat on siis Woolista, puikot 3,5 mm. Pitsineuleen mallin löysin Lesley Stanfieldin Kauneimmista neulemalleista ja se on ehkä yksi helpoimmista pitsineulemalleista, vaan silti virheen tekeminen on oikein mahdollista näköjään!

Jostain syystä nuo sukat muistuttavat minusta kaunoluistimia, joten nimesin ne luistinsukiksi. Ja jälleen kerran kuva ei tee oikeutta tuotteelle. Blogitaaperon yhteystyöhalu kuvattaessa oli jälleen nolla, mikä sinänsä on ymmärrettävää, sillä päiväunet jäivät tänään vain puoleen normaalista. Pitsineule ei puolestaan näytä miltään jos sitä ei venytä tarpeeksi.

Tilaamani merinosilkki on tullut! Yritän ehtiä hakea sen jo huomenna tai ylihuomenna, joten aivan pian pääsen neulomaan Aran Weight Victorian Lace Shawl:ia, olen nähnyt siitä jo untakin monena yönä. Huivi tuleekin tarpeeseen, sillä ensi kesälle on tiedossa jo kahdet häät.

2 kommenttia:

 1. Ihanat sukat!!

  Tosi kivat nuo kypärämyssyt, hyvä keksintö tehdä iskälle samanlainen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :)
  Itse asiassa mies halusi tuollaisen pipon alunperin, mutta ekasta versiosta tulikin sopiva pojalle.
  Mies tahtoo samanlaisen myssyn vielä huovutettunakin, joten tiedossa lienee taas myssy myös pojalle. :D

  VastaaPoista