15.9.2006

Syyskuun satoa


Missä ihmeen välissä kaikki muut pienten lasten äidit ehtii bloggaamaan? (Taapero saikin sopivasti raivokohtauksen tuossa taustalla!) No, kahden viikon päästä alkaa äitiysloma, paino sanalla loma... Joka tapauksessa täälläkin on syyskuussa ahkeroitu kovasti, ehtisi vaan esitelläkin tuotoksiaan. Pienimmästä päästä on Sivilla kerä, josta tuli aika kiva ja se jopa purkautuu sisältäpäin.Sivillasta tulee huivi, mitäs muutakaan! Idea on jo piirrettynä, testitilkku on vielä tekemättä.Vielä alkukuusta vattupensaamme tuottivat tällaisia aarteita Kuvassa olevat sormukset ovat 17mm kokoa, aika muhkeita vattuja vai mitä?Varsinaista neuleosastoa on sitten tässä keossa, Pirtin hahtuvaa taas kaikki. Mies saa kypärämyssyn hirvimetsälle ja nuo menevätkin koneeseen heti kun olemme yhtäaikaa kotona sen verran, että pesun jälkeinen mahdollinen (!!) venyttelyoperaatio voidaan tehdä.

Taapero on muuten oppinut puhumaan melkoisesti viime aikoina. Äidin sydäntä lämmittää tärkeä lause: "noinee äiti" (=äiti neuloo"). Sillä saakin anteeksi monta kiukkukohtausta.

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo tärkeä lause! Meillä neiti 3v toteaa välillä painokkaasti, että sitten kun hän on iso tyttö, hän saa omaa lankaa ja neuloo nukelle pipon. Muita tärkeitä juttuja, joita hän kuulemma isona saa, ovat korvakorut, mikroaaltouuni ja ompelukone.

    VastaaPoista
  2. Hih ;) Meidän vähän isompi taapero taas olisi halunnut saada äidin tänään mukaansa leikkimään, joten hän tuli sohvan viereen sanomaan: "Ei äiti enää virkkaakaan." ;) Taaperon ilmaisu joskus puoli vuotta sitten mun käsityöharrastuksille oli "äiti lankaa tekkee". :)

    VastaaPoista