17.1.2007

Jättiraitaa

Kun on kaksi pientä lasta alle kahden vuoden ikäerolla, kaipaa jotain yksinkertaista neulottavaa jota voi tehdä kerroksen tai kaksi, jos sattuu olemaan ylimääräistä aikaa (lue=toinen on hyytynyt vihdoin päiväunille ja toinen katsoo Tomi Traktoria).

Kun sukat saa viikon aikana sitten valmiiksi, täytyy odotella että kolmivuorotyötä ja aikuisopiskelua tekevä mies on joskus kotona hereillä, jotta kuvat saa otettua. Kuvia pitää ottaa kerralla monta, koska taapero rakastaa kuvissa oloa. Viis siitä ettei naama näy:


Kuvaan voi näet tarjota kippuravarpaita,

vähän suorempia varpaita

käden,tai sitten voi yrittää riisua sukat, jotta saisi ne taas omaan jalkaansa kokeiltaviksi!

Sukat Novitan jättiraidasta

Malli: omasta päästä, kärjestä aloittaen, kantapää Ullasta
Puikot: 3,5
Silmukkamäärä per puikko: vain kymmenen koska halusin napakat sukat
Langankulutus:100g(harjoittelin jo lankahamstereita varten punnitsemista :) )

4 kommenttia:

 1. Ihanat pienet kippuravarpaat :)

  VastaaPoista
 2. He-he-he-he... :D Meillä ihan sama homma tuon kuvaamisen kanssa. Viimeksi kun otin kuvia huovutetuista patalapuista, ja siinä oli pojan auto mittoja osoittamassa, niin eihän siitä kuvaamisesta tahtonut tulla mitään... Ja silloin, kun isäntä harrasti huutonettijuttuja, niin joka toisessa sen myynti-ilmoituksessa oli kuvassa aina pojan käsi näkyvillä. ;)

  VastaaPoista
 3. Oman ajan löytäminen tosiaan käsitöille tai muille omille jutuille on kortilla. Meilläkin tahtipuikkoa heiluttavat tytöt 1v2kk ikäerolla, mutta äiti-ihmiset on ihmeellisiä ja päiväuni ja ilta-aika on sitten sitä omaa aikaa jolloin mies kärsii käsityöleskeydestä = )

  VastaaPoista
 4. Satu, niinpä, ihmeesti sitä jaksaa ja jospa nuokin nukkuisivat pian päiväunensa aina yhtä aikaa, eikä nuorimmaisen tarvitsisi kärsiä iltaitkuista...

  VastaaPoista