18.1.2008

Tiilivaara!

Bloggaus laiskottaa, paita on ollut jo pitkään valmis. Tässä kuitenkin vihdoin oma versioni Tikrun ihanasta Vihervaara-ohjeesta. Onneksi tulostin ohjeen, ei tarvii odotella Vogue Knittingiin asti (huippuhienoa tietysti että se julkaistaan siellä!!) Alunperin tästäkin piti tulla hupullinen, mutta kun lanka uhkaavasti väheni eikä ollut takeita saman värierän löytämisestä, päädyin omilla sovelluksilla tekemään tavallisen paidan.


Lankana on Gjestalin Janne kaksinkertaisena, väri on tiilenpunainen, siis hieman tummempi kuin kuvat antaa ymmärtää. Puikot 7mm, resoreissa 6,5 mm. Ohjetiheys löytyi hihoissa, mutta vartalo-osassa neuloin tiukempaa ja jatkoin sitten paitaa pidemmäksi. Tämä tuotti hieman ongelmaa kavennuksissa, mutta sovelsin ne sitä mukaa kun neuloin ja ihmeen istuva kaula-aukosta tuli.

Napit ostin jo hyvissä ajoin ja niitä olisi tähän versiion tarvinnut oikeastaan kolme, mutten jaksanut enää paidan valmistuttua mennä nappikauppaan ja ompelin sitten tuota halkiota alareunasta vähän kiinni.

Tässä vielä kuvaajan käsitys siitä, että paita on hyvin päällä... tämä mielipide siis varmistuksenkin jälkeen. *huokaus*

Ja kiitos lentokala kukkasista! Tuntuipa todella kivalta että muistetaan! Minulla on niin paljon suosikkeja ettei ne kymmeneen mahdu ja ikävän harvoin käyn kommentoimassa kenenkään luona. Melkein päivittäin blogeja kuitenkin luen, blogilistalla on varmaan parisataa blogia ja rss-syötteenä luen yli kahtakymmentä blogia. Kiitos kun olette olemassa ja inspiroimassa!

8 kommenttia:

  1. Oi kuinka kaunis! Värikin on upea.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tätä oli kyllä kiva tehdäkin, 7 mm puikoilla tulee nopsaan valmista.

    VastaaPoista
  3. Näyttää hyvältä. Vihervaara toimii näköjänsä mainiosti myös ilman huppua.

    VastaaPoista