29.10.2009

Mistähän sitä

.. bloggaisi?


Siitäkö, että kuopus oppi joku aika sitten kääntymään ja on nykyään jatkuvasti mahallaan ja kaipaa melkein joka kerta kääntöapua (isoveljet ovat pelastus tässä asiassa!). Vai siitä, että doggivanhuksen takajalat vippailee, mutta mieli on kirkas?


Vai siitä, että pienoinen sukkakyllästys iski (10 paria sukkia + säärystimet/8 viikkoa). Positiivista, että jämälankalaatikko pieneni huomattavasti.

Että sukkien sijaan piti neuloa tiskirättejä...

.. kunnes niissäkin tuntui tulevan...

..kiintiö täyteen.
Ja että ainoa haasteellinen neule, joka parin viikon bloggaustauon aikana on syntynyt, on miehelle neulotut sukat 2mm puikoilla. Ja niissäkin se haaste syntyi siitä, ettei nukahda tylsyyteen kesken yksitoikkoisen projektin!

Vai siitä, että imetysdieetti laajeni taas yhdellä ruoka-aineella ja kattaa nykyään maidon, munan, soijan, suklaan, paprikan, teen sekä sekalaisen määrän muita aineita?

Speksejä:
Pöllö-tiskirätti on oma sovellus Kate Daviesin
Owl's (ravlink) paidan kuviosta. Yllättävän moneen juttuun pöllökuviota on jo ehditty käyttääkin Ravelryn perusteella! Minä en vaan tykännyt noista valmiista tiskirättisovelluksista.
Windmill-räteissä on käytetty TiiQ:n tapaa neuloa myös sakaran kärjet ainaoikeaa. Bambuiseen rättiin tein 7 sakaraa ohjeesta poiketen, jotta rätti olisi tasaisempi. Puuvillainen on kuudella tehty.

Miehen perussukat on neulottu kärjestä aloittaen yhdellä Socks from Toe Up-kirjan perusohjeista. Uutta minulle kärjen virkkausaloitus ja myös kantapää. Näissä opettelin myös magic loopin käyttmäisen yhdellä sukalla.

7 kommenttia:

 1. Osuin blogiisi jostain toisesta neulontablogista. Sydämeni heltyi heti ensimmäiselle kuvalle - doggi! Perheelläni on ollut tanskandoggeja, ne ovat niin ihania ja lempeitä otuksia. *Paljon raasputuksia doggi-vanhukselle*

  VastaaPoista
 2. Cefuts, Kiva kun poikkesit. Dogit on tosiaan mitä mainioimpia perhekoiria, kun vaan huolehtii peruskasvatuksesta, ihmeitähän nämä eivät vaadi.

  VastaaPoista
 3. Minusta nuo kaikki aiheet oli oikein hyviä.

  VastaaPoista
 4. Hei! eksyin sivullesi kun hain googlesta bernette 334D saumuria.Olen sellaista juuri ostamassa ystävältäni,ja hintaa ei kumpikaan osaa edes arvailla.Kirjoitinkin juuri aiheesta blogiini.

  Paljonko sinä maksoit koneesta,jos saan kysyä? =)
  Tässä koneessa jota olen ostamassa ei tule mukana kuin vain pelkkä kone ja johto.

  Kiitos,jos osaat auttaa. =)

  VastaaPoista
 5. Paulan blogista voi muut uteliaat lukea vastauksen, mutta kirjaan tännekin, että saumuri maksoi 200€. :)

  VastaaPoista
 6. Voi tuota koiraa! Ihana kuva ;-). Siinä saa juniori oikeasti siedätyshoitoa.

  VastaaPoista