22.12.2013

Jouluisia juttuja

Viikko sitten oli yksi vuoden kohokohdista, perinteiset neulojien pikkujoulut Lellun kodissa. Meitä oli tosi paljon, mutta hyvin silti mahduttiin ja mukavaa oli. Tämä porukka on vaan niin mahtavaa ja mukava kun uusiakin tulee koko ajan mukaan. Pikkujouluissa oli arvonta ja sieltä voitin Lellun käsistä syntyneitä joulupalloja, ihania! Tehokas Tiina virkkasi putkeen lumihiutaleita ja heitteli niitä halukkaille, montakohan lie illan aikana kaikkiaan syntynyt?


Tänä vuonna en osallistunut jouluvaihtoon, joten yllätys oli suuri, kun niitä paketteja jaettaessa minullekin tipahti yksi. Paketti oli kääritty tuohon liinaan, eikä käsialakaan paljastanut kenestä on kyse. Kämmekkäät nähtyäni ei ollut enää epäilyksiä. Tiinahan se tietysti toimi yllättäjänä! Nämä on hurjan pehmoiset ja ihanat muutenkin!

 Oma paras joulukalenterini puolestaan on tämä sukkakalenteri, jolta ei varmasti ole voinut välttyä, jos blogeja lukee. Vyyhti ja Neulisti ovat suunnitelleet ihanan kalenterin, jota on niin kiva tehdä. Parasta on se, että lapsetkin aina kyselee, että mikä oli raitojen vihje tänä aamuna ja mitä aion kalenteriini laittaa. Tulee ihan ikävä kun tämä loppuu!

1 kommentti: