10.4.2014

Ihan parasta!

 Takana on taas ihana retriittiviikonloppu! Paluu arkeen otti koville, vaikka mulla oli toipumislomaakin pari päivää varattuna.


Viikonlopun aikana neulottiin(-kin) ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Tänä vuonna olikin kivasti porukkaa joka suunnalta. Ihan läntisin Suomi ei tainnut ollut edustettuna, jos asuinpaikkakuntia miettii.


Välillä tilassa oli melkein ahdasta, mutta tarkkaan suunniteltu pöytäjärjestys toimi (hyvä kanssajärjestäjät Emma ja Ninzi!)


Ja olihan meillä sitä lankaakin myynnissä.

Isoja vyyhtejä, mutta myös..


ihan pieniä vyyhtejä!


Ainakin eräät tykkäs noista pienistä aika paljon!


Jotkut oli tilanneet lankaa jo ennakkoon, jotkut toiset taas houkuteltiin ostamaan paikanpäällä takkilangat, vaikka ei ollu tarkoituskaan...


Sitten tavattiin ihan parhaita neuleystäviä, joista yksi järjesti ihanan yllärin. Minulla pöllökori vaan näyttää siltä, että se hukkuu kuormansa alle. Olkoonkin, että myin ja vaihdoin pois huomattavasti enemmän lankaa kuin kotiutin! Lisäksi sillä on myös syyttävä silmä: neulo nopeammin!Tämä kuva esittää kaiken olennaisen retriitistä. Pajatuotantoa, neuleita ja suklaata...


Minäkin osallistuin pajaan ja sain tehtyä tämän huippuhienon pullopussin, eiku.. kaksipuoleinen nyöripussukkahan se olikin!


''

Sitten tehtiin myös retriittisukkia ja tämän verran mun sukat eteni retriitissä. Aloitin siis siellä ja sain jopa silmukkamäärät laskettua, vaikka eihän siellä meinannut pystyä keskittymään, kun piti räpättää vieruskavereiden kanssa niin paljon.

Viitakon ruuat olivat taas ensiluokkaisia ja sauna sopivan lämmin. Paljussakin lilluin hyvän tovin!

 Retriittijärjestäjän paras palaute on se, kun sanotaan, että tullaan taas ensi vuonna! Kiitos kaikille, oli ihan mahtavaa, nähdään taas!

14 kommenttia:

 1. Viitakossa oli ihan huippua taas =) Ensi vuonna meidän pitää tuua Tiinan kanssa vielä enemmän suklaata! Ihania on nuo sieltä ostetut langat. Niitä voi nyt vielä tuijotella jonkin aikaa ennenkuin neuloo niistä mitään. Ja mehän oltiin ne pajan parhaat oppilaat vai miten se nyt oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ens vuonna tuplattais suklaan määrä, tuodaan 4 kiloa? :D Jos vaikka riittäis, eikä loppuis kesken.

   Poista
  2. Katopa kuvaa, kenen lautasella onkaan suklaata? :D

   Poista
  3. Ja iikku, todellakin oltiin ensiluokkaiset pajaoppilaat! ;)

   Poista
 2. Todellakin tullaan ensi vuonna ja kaikkina tulevina vuosina. Poissa jos haluat pitää, niin tarvitset ison kasan talikoita ja soihtuja. :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että on ihmisiä jotka jaksaa järkätä toisille ihmisille vuodesta toiseen kaikkea kivaa:) Hitto, nuo langat kummittelee ihan sikana pelkkien kuvienkin välityksellä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisteet vaan sullekin, hyvin saatiin hommat hoidettua ja maistuvan iltapalan järkkäsit. Kumma juttu miten nuo langat tosiaan osaa huudella, onneksi on tommoinen lähimyyjä meillä! :)

   Poista
 4. Jiii-haaa, kivaa oli. Ja reippaasi tikutit noita sukkiakin =o)

  VastaaPoista
 5. Tuollanen tapaaminen on varmasti mahtavaa, ja voi mitä ihania lankoja siellä olikaan .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siellä, suosittelen kyllä lämpimästi osallistumaan!

   Poista
 6. Ihan parasta tosiaankin! Tosi kätevä tollanen syyttävä lankakori :D "Olen liian täynnä, nyt vauhtia siihen neulomiseen!"

  VastaaPoista