16.3.2013

Lisää sukkia

 Kalajokien lisäksi tein vielä toiset vihreät sukat, joihin upotin raitojen verran Vetoa. Itse sukat on neulottu Pallaksesta ja koko tuommoinen 3-4 vuotiaan jalkaan sopiva. Kuopus suostui poseeraamaan marisematta, vaikka sukat eivät ole pinkit tai vaaleanpunaiset...


Vihreitä sukkia lähtee samassa paketissa useammat. Nuo Kalajoet näyttää muuten tosi hassuilta kurttukasoilta, josta ohjeessakin oli mainittu. Mutta jalassa ovat tosi kivannäköiset.


Maaliskuu on ihana kuukausi. Koiranpentu muuttuu lämmössä kelliväksi kissaksi, pienikin lattialta löydetty auringonpaisteläikkä saa koiran hakeutumaan siihen. Se tuntuu ilmeisesti ihanalta mustassa turkissa.

Ja kyllähän tämmöisenä päivänä kelpaa ulkoillakin. Pilvetön taivas ja pakkasta muutama aste, ihanaa! Kevät voi minun puolestani odottaa vielä hetkisen, mutta en pane pahakseni, jos mittari ei lähentele joka aamu kolmeakymmentä pakkasastetta.

7 kommenttia:

 1. Ihanan iso läjä vihreitä sukkia!

  HölmöläisNappi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsot tsot, Nappi kuulee nää kommentit ja sitten se ei tykkää susta yhtään... tai ehkä se vaan nuolee naamaasi silti. ;)

   Poista
 2. Hahhaa, mie katoin jo et ei kai sitä armynvihreää seiskaveikkaa nyt voi enää olla jäljellä :D Mut onneks olikin Pallasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sitäkin muuten jäljellä, just käytin yhteen jämätyöhön ja tais vieläkin jäädä pikkasen. ;) Sitäpaitsi tuo Pallaskin on sinun kautta tullutta, ekasta vaihtopaketista joskus vuonna 2009 ehkä? :D

   Poista
 3. Ihanan nautiskelevalta näyttää koiruli, täälläkin tykätään aurinkoläikistä. Ja ihan samaa mieltä säästä, on ollut ihan mahtavat kelit, kurakelejä en kaipaa yhtään vaikka kevät muuten onkin enemmän kuin tervetullut...

  VastaaPoista