27.1.2006

Lankaostoksia ja kärjestä neulottavat lapaset

Tammimarkkinoiden ohessa oli aivan pakko käydä Anttilassa vain vilkaisemassa tarjouksia ja niinhän siinä sitten kävi, että 10 kerää Woolia tahtoi muuttaa meille, 5 luonnonvalkoista ja 5 sitä ihanaa vihreää. Tässä kuvassa minun piti esitellä niitä, mutta blogikoira T huolehtii esittelystä. Grrrr!!! Ymmärrän hyvin, että pentukoira tuhoaa paikkoja turhautuessaan yksinoloon, mutta tämä jatkuva uhma ja tuhojen teko kaikkien kotona ollessa alkaa riepoa ihan tosissaan. Blogitaaperolle pitää näköjään neuloa uudet tumput tai ehkä saan korjattua noita entisiä kunhan vähän rauhoitun!Miehen hahtuvatumput saivat sisälapaset. Tein ne kärjestä alkaen, että tulevat taatusti oikean kokoisiksi. Aika hauskaa! Luin Ullan ohjeet kärjestä neulottaville sukille ja siitä se lähti.


Koska hahtuvat olivat jo valmiina ennen tätä ideaa, piti ohjetta jatkaa omasta päästä ja tehdä kärkeen "sädelisäykset". Ei mielestäni mitenkään vaikeaa ja ihan siistikin siitä tulee, jos ei käytä purkulankaa 90-luvun lopulta...Mutta katsokaapa tätä! Miten voi onnistua katkaisemaan langan, vaikka vasta puolet puikoista on päätelty? Ei pitäisi vissiin valvoa liian pitkään neuleen kanssa!

Lapaset on nyt valmiit ja odottavat vaan että päättelen ne miljoonat langanpätkät ja liitan ne kiinni hahtuviin. Jostain syystä minulla oli tuota lankaa hirmuisen pienissä nyttösissä ja halusin päästä niistä eroon.

3 kommenttia:

 1. hehee, noi ajokoirat on kyllä siitä loistavia, että tuollainen surkuilme onnistuu milloin vain ja juuri oikealla ajoituksella =D meilläkin yksi tuollainen asustelee...

  VastaaPoista
 2. Hah, onpa hienoa kuulla että muillakin asustelee tuhoajakoiria... Meillä on sellainen vajaan vuoden ikäinen, puoliksi muuten ajokoira sekin. Ja on ehtinyt pureskella noin satakertaisesti sen määrän tavaraa kuin meidän koiravanhus koko elämänsä aikana :-/

  VastaaPoista
 3. Raisa: Juupa, sääliä ne osaa kyllä kerjätä. Olen nauranut, että onneksi T on sentään söpön näköinen, ei tuota muuten sietäisi.
  Hekla: No juu, pahimmat tuhot on tehnyt tähän tullessa meidän nuorempi doggi eli V. Mutta se tuhosikin vain yksinollessaan... lista tosin on aika järkky, itkusilmässä sai tulla kotiin usein!

  VastaaPoista