29.2.2008

Jotain esiteltävää

Vihdoin ja viimein jaksoin blogata peruspipon, joka on menossa pipoavun kautta lämmikettä tarvitsevalle. Project spectrumkin on viimein aloitettu, eihän tuossa mennytkään kun kuukausi. Pipo on Woolia ja puikot 3 mm, se ihan perinteinen malli. Sopii varmaan 3-6 vuotiaan päähän.

Kuten monet muutkin, bookyn tarjous Punokset puikoille - kirjasta sai minut repsahtamaan. (Nyt muuten kun linkitin, huomasin, että hinta on noussut 4,70€, edelleen siis halpaa mutta liekö runsaat tilaukset nostaneet hintaa. ;o) )
Alunperin meinasin jättää kirjan tilaamatta, mutta nyt olen tosi tyytyväinen että tilasin. Tämä Helka ainakin pääsee neulottavaksi, samoin kannessakin esitellyt Virta-sukat. Kaikenkaikkiaan tämä on ihana teos selattavaksi ja on kiva kun tuossa on muutamia tekniikkaosioita ei niin perinteisistä neulontajutuista.


Tavoistani poiketen esittelen muutaman keskeneräisen... 9-to-5 socks, näitä on toinenkin samassa vaiheessa oleva.
Tässä puolestaan on oma versio Knittyn Convertiblesta.

Tämä versio samasta huivista on puolestaan Oddcherry-blogista apinoitu. Muuten valmis, mutta pingotus ja napit puuttuu.

5 kommenttia:

 1. Ilmeisesti kirjan hintaa nosti sen koko, eli postimaksu on isompi. Näin Neulomosta ymmärsin.

  VastaaPoista
 2. Aura, no tuo kuullostaa ihan järkevältä syyltä. Kirja on tosiaan aika leveä, mikä on kylläkin hyvä koska se pysyy helposti avonaisena neuloessa.

  VastaaPoista
 3. Hihii, täällähän on puuhailtu jotakin hyvin tutun oloista :)

  Kivaa, että mun aivoituksista oli apinoitavaksi asti. Convertible on kyllä niin monikäyttöinen "kaava" huiville, lisäilee vaan keskelle sopivaa mallineuletta.

  VastaaPoista
 4. Kirsi, monikäyttöinen se tosiaan on. En ollut tuota alkuperäistä mallia oikein osannut arvostaa, jotenkin se monivärinen lanka häivytti neulemallinkin. Mutta sun blogista innostuin kovasti tuosta mallista. :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita keskeneräisyyksiä :)

  VastaaPoista