3.9.2010

Persikka ja Kirsikka

Kylläpäs täällä onkin ollut suorastaan nerokas otsikon keksijä tänään liikkeellä!


Arvioin Emman lankavaraston koon puolen kilon tarkkuudella ja eilen sain neuletapaamisessa pienen palkinnon. Tai siis piti saada pieni palkinto, mutta katsokaa nyt mikä ihana kasa syksyistä lankaa! Floricaa ja virolaista Liisua, jotka käyvät hyvin yhteen keskenään. Kotivarastossa on myös Floricaa ja tiedänkin jo mitä näistä syntyy! Sain myös herttaisen kortin sekä Persikka-Passion suklaata. Kiitos!


Rusina heitti sitten tällaisen Kirsikan. Kiitos, tulipa hyvä mieli!

Tässä tuli ohjeet
1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why

Seurannassa on yli 200 blogia, joten valinta on todella vaikea. Tavoistani poiketen jaksoin kuitenkin miettiä hetken. Inspiroivia ja ihania blogeja on paljon, mutta tässä ne jotka tulivat ensimmäisenä mieleen.

- Omenankukkia ja villalankaa
- Haaveiden hahtuvat
- Good Knit's Road - Hyvänneuleentie 7
- Hillankukka
- Älä katso nurjalle

2. Kolme rakasta asiaa ihan sattumanvaraisessa järjestyksessä mitä nyt mieleen tulee.

- Rauhalliset hetket lasten kanssa. Rakastan esikoista, joka kertoo juttuja suunnittelemistaan lego- koneista tai valistaa äitiä mikä on moton ja metsäkoneen ero. Rakastan keskimmäistä, jolla on kaunis hymykuoppa ja tiukka halaus. "Äiti, raaputa minun selkää." Rakastan kuopusta, joka antaa halin ja suukon vaipanvaihdon jälkeen. Tai kantaa toiveikkaana imetystyynyä ja ääntelee öh öh.

- Pilvet ja niiden kuvaaminen. Pilviä on monenlaisia, esimerkiksi nimimerkkini Altocumulus on suomeksi Hahtuvapilvi. Pilvien katselu on rentouttavaa, niistä voi etsiä kuvia, niiden muuttumista on jännä seurata. Itse asiassa huijaan nyt vähän. En juurikaan enää kuvaa niitä. Siinä vaiheessa kun pilvien tuijottelusta (eri perspektiiveissä) tuli keino tuoda leipä perheen pöytään, jäi kuvaaminen paitsioon. Kiinnostavat ne kyllä silti edelleen.

- Lastenvaatekirpparit. Lankahamsteri on myös lastenvaatehamsteri. Juuri eilen ystäväperhe raahasi hirmuisen määrän vaate- ja kenkäkasseja meille. Tällä kertaa onnistuin jo paremmin valitsemaan vain ne tarpeellisimmat (no ehkä muutama tuli ylimääräistä). En ole kauhean innostunut etsimään varsinkaan pojille vaatteita kaupasta. Käytetyistä on paljon mukavampi valita varsinkin jos sen saa tehdä oman olohuoneen lattialla. Pidän kirppareista muutenkin, mutta hyvin harvoin osaan etsiä itselleni sieltä mitään kivaa.3. Kuva on eiliseltä. Doggimuori on nyt yhdeksän ja vaikka ne takajalat luistavat, vapisevat ja nouseminen on joskus vaikeaa, on mummolla virtaa hirveästi. Itse asiassa joskus vähän liikaakin, käänsin kuvatessa selkäni ja mummo tömähti sitä vasten. Tuntuu että se on unohtanut rajoitukset ja leikkii ihmisen kanssa samoin kuin toisen koiran.

5 kommenttia:

 1. Kiitos :) Miepä jään miettimään tätä juttua. Jotenki aina niin vaikea valita vain muutama suosikki.

  Kauluristasi tuli muuten tosi kiva. Napit ja kaikki :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tykkäsit palkinnosta! On tuo kuitenkin aika suhteellisen pieni lankamäärä, ottaen huomioon koko varaston koon ;) Mahtava laukka-askel muorilla :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, piristit päivääni. Olen onnellinen jos touhuillani kykenen inspiroimaan muitakin =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kunniasta! Olen todella otettu - varsinkin kun olen ollut tälläinen ailahtelevaisen laiska bloggaaja vuoden aikana :-)

  VastaaPoista
 5. Voi ihanaa, kiitos!
  Meillä on viime aikoina sairastettu ihan urakalla mutta nyt voisin pikkuhiljaa taas aktivoitua bloginkin suhteen. Tälllä on helppo ja mukava aloittaa :)
  Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista