23.2.2006

Vihreää vihreää vihreää

Lehmuksen vihreä wool alkaa tursua korvista ulos, mutta vielä sitä mokomaa on noin 45 grammaa jäljellä! Mutta nyt saa pohjoisen poika kevätasusteet käyttöönsä.Otin mallia blogitaaperolla käytössä olleista lahjalapasista ja -hatusta. Tykkäsin tuosta mallista ihan hirmuisesti käytössä, on todella kivan napakka päähän ja suojaa korvat. Lisäksi lapaset pysyy kiristysnyörin takia hyvin paikallaan.
Asustesettiä esittelee nukke 80-luvulta. Neidin sääret on hieman vinksallaan, mutta blogitaapero hoitaa nukkea tästä huolimatta. Erityishuomiota - tosin hieman turhan kovakouraista sellaista, saavat nuken silmät.

Taustalla muuten miehen kukkaostoksia. Noista ruukuista tykkäsin myös kovasti, perheemme viherpeukaloa selvästi kutkuttaa kevään tulo. Poropeukalovaimo puolestaan on onnistunut tappamaan aika monta huonekasvia talven aikana, onneksi äidin loppumattomat kukkavarastot tulevat tänäkin vuonna apuun. :)

1 kommentti:

  1. Vastavierailulla... Kiitos kehuista ja onnitteluista! Nätin myssy-tumppusetin olet neulonut, myssyn malli tosiaan näyttää lämpimältä.
    Ja komeita koirulaisiakin teillä! :)

    VastaaPoista