11.5.2006

Kevät

Kiitos kaikille onnitelleille! Olipas teitä monta! Täällä kovasti jo seuraillaan pikkukaverin potkuja masussa, yhtä villi taitaa tulla kuin isoveljestäänkin.

Kevät on saanut puutarhurit liikkeelle, joten neulominen on jäänyt todellä vähiin.


Olemme (lue: mies teki työt, minä huutelin kommentteja sopivasta paikasta) istuttaneet omenapuita..

ja tässä on muutama Aino ja Alvar eli pensasmustikkaa.


Vaikka asumme ihan maalla on ohikulkevaa liikennettä melkoisen paljon, varsinkin kesäaikaan. Tämän seudun mökkiläiset tuntuu ajelevan autoilla ihan huvikseen edes takas, vaikka kuinka kaunis päivä olisi. Uteliaiden silmiltä suojaudumme muutaman vuoden päästä pensasaidalla. Sirotuomipihlaja on kaunis kukkiva ja marjoja tuottava pensas ja sitä ei edes kuulu leikata, joten sopii maalaismaisemaan täydellisesti.

Mies on uurastanut myös kivien kanssa. Pengertä on hankala leikata ruohonleikkurilla, joten kivet tuntuivat parhaalta ratkaisulta. Välissä kasvaa sitten erilaisia maanpeitekasveja ja lisää istutellaan sitä mukaa kun keretään. Me blogitaaperon kanssa olemme istuskelleet ja nauttineet ulkoilmasta, taapero on haltioissaan myös kottikärryistä - niinkuin kaikesta muustakin missä on pyörät.

Tässä vielä laajempaa kuvaa etupihalta. Kuten huomaa, minä pidän kivistä ja mieskin on taipunut niihin... Vielä pitäisi keksiä paikka erityisen kauniille pyöreille kiville, joita majailee talon ja autotallin nurkissa. Jotain kukkaistusta niitten viereen voisi laitella.

Blogikoiratkaan eivät ole päässeet viime aikoina kuviin. Aivan älytöntä riehumista harrastavat. Varsinkin V ja T, rouva P puolestaan ei jaksa yleensä puuttua pentujen leikkeihin, mutta innostuu välillä kurmottamaan, jos toisilla on liian kivaa.


Blogitaapero puolestaan ei halunnut sisälle ulkoilun päätteeksi ja otti ja puraisi housun läpi näin komeasti. Asiasta käytiin pieni keskustelu, mutta ei taida tuon jääräpään päässä pysyä viellä tälläkään kertaa että pureminen on kaikissa tapauksissa kielletty.

2 kommenttia:

  1. Hienolla paikalla asutte :-)

    Kivet on kivoja, joskaan 100 neliötä pihakiviä kasana ei näytä tällä hetkellä kivalta... töitä on siis meilläkin tiedossa.

    Tsemppiä blogitaaperon kanssa, kyllä se sana vielä joku päivä menee perille, vaikka tällähetkellä ei siltä tunnukaan.

    VastaaPoista
  2. Herättelen sinua eloon ja haastan meemiin! :)

    VastaaPoista