24.9.2006

PuavoTässä on Puavo (ei-savolaisten kielellä siis Paavo). Puavo saa joku päivä vielä kaverin ja matkustaa sitten ensin Kuopion konttiin ja sieltä Tampereelle. Puavo koostuu miltei 100% villasta, vain kaulahuivi on Nallea. Kun Puavo valmistui, ajattelin että kylläpäs se näyttää tutulta. No vilkaiskaapas vaikka tuolta sivupalkista apupupu-nappia, olisko mitään yhtäläisyyttä?? Taapero testasi pupua "pompii" ja "itsuu" ja hymyili kun pupun kasvot valmistuivat: eiköhän Puavosta ole maailmallekin kerran herra 1 v 8kk oli tyytyväinen.Taaperosta puheenollen, on se hyvä että lapsella on tarkat silmät. Muutama puikko oli pudonnut lattialle huomaamattani ja taaperohan ne löysi ennenkuin itse ehdin niitä kaivata. Kädet oli varattuna Puavon neulomiseen, joten taapero löysi sopivan tason mihin puikot laittaa. Meinaakohan tämä sitä, että mulla on kohtalaisen iso maha jo?!Molemmat neulatyynyt on nyt valmiina. Neliö kiersi uudelleen täytettynä 40 asteen pesun ja on jo paljon parempi. Samoin kassista on toiveita tulla jotakin, mutta palataan siihen myöhemmin.

3 kommenttia:

 1. Puavo on tosi symppis :-)

  Hassua, miten kaikien puput ovat ihan eri näköisiä, vaikka ovatkin ihan samalla ohjeella tehtyjä.

  VastaaPoista
 2. Onpas masu kasvanut :)) Hyvä alusta vaikka sitten puikoille *heh*

  Puavo on ihana!!

  VastaaPoista
 3. Onnea odotuksen loppumetreille. Mä tääl huokailen huomenna alkavan työn kanssa. Kyl se sit siitä kun taas vauhtiin pääseen...

  Teillähän oli koiruuksien kanssa mennyt hienosti noi luonnetestit. Meil riehuu vieläkin se ihottuma. Kasvettu ollaan kovasti. Laitan kuvia blogiin jahka täs kerkeen.

  Upeita pupuja joka paikassa !!

  VastaaPoista