5.6.2007

Aina ei voi onnistua

Katja lähetti minulle Kool Aideja varmaan jo vuosi sitten ja vasta nyt sain kokeiltua. Luin Ilun koolausoppaan, mutta minulta puuttui selvästi se olennaisin osa (punaviini!), sillä tulos ei ollut ihan se mitä halusin. Raitalangan sijasta tuli pätkävärjärjättyä raitalankaa. Hmph!

Neuloin jopa mallitilkun, mittasin väriraidan pituuden ja vietin iltapäivän viritellen lankaa parisänkymme ympärille, jotta sain n. 7,5 m pituisen vyyhdin. (Hauskaa hommaa muuten kun herra 2 vee avustaa...) Tummemman punainen Tropical Punch värjäytyi paremmin ja tasaisemmin, mutta vaaleampi Pink Lemonade jäi jotenkin möykkyiseksi ja osa lankasta jäi miltei alkuperäisen väriseksi. Lanka oli Hjärtegarnin Sockea ja sekin harmittaa, olisi ollut jotain kehnompaa Novitalaista edes. Ja joku olisi voinut lukea ne koolausohjeet hieman tarkemmin...
Aikani kun olen tuota vyyhtiä katsellut, niin ajattelin kuitenkin kokeilla millaiset sukat saan aikaiseksi. Pitää värjäillä uusiksi jos lopputulos on ihan kamala.


Koska hamsterointi päättyi myös pudotuspelin osalta, kävin minäkin ostamassa lankaa. Edellisen kerran tein ostoksia liki kahdeksan kuukautta sitten, lokakuussa! Pisteet sille, joka arvaa mikä viime kuukausien suosikkineule syntyy/syntynee 10 kerästä Oliviaa.

Editoin muuten tuonne alle Lumiruusun langan oikeaksi, mulla menee aina Sivilla ja Silvia sekaisin. Huivi on siis tehty ohuemmasta Silviasta.

4 kommenttia:

 1. Oisko tulossa Bonsai Tunic? Sitä on tuntunut koko Blogistania Oliviasta neuloneen. Minäkin kokeilin koolausta äskettäin ihan ekaa kertaa, ja tuloksetkin näyttivät aikasta lailla samalta. :(

  VastaaPoista
 2. Minä veikkaan Cavern Cardia.

  VastaaPoista
 3. Kanervan tavoin olen Cavern Cardin kannalla. Kunhan saan aikaiseksi, katsastan koolaid-varastoni, jos sieltä löytyisi kaipaamaasi täydennystä.

  VastaaPoista
 4. Höh, oli selvästi liian helppo, Cavernia siis tikuttelen kunhan ehdin muutakin kuin mallitilkun neulomaan.

  VastaaPoista