22.12.2007

Lumilyhty ja ennakkojoululahja

Arvontaan ehtii vielä osallistua, ks. siis edellinen postaus.

Kiitos kaikille pipoa kommentoineille, tässä vielä parempi kuva ulkoa. Päästiin kerrankin koko perheellä ulos joten kuviakin oli mahdollista näpsiä hieman paremmassa valossa. Esikoinen opetteli luistelemaan kotirannassa. Luistelu sujui varsin hyvin ja hymyssä suin vaikka pyllähdyksiäkin sattui muutama.


Annen blogissa oli kiva kuva huovutetusta lumilyhdystä ja toteutin lyhdyn Annin tavoin pesukoneen avulla. Talouden kaikki pesupussit ovat hukassa ja rikki, mutta onneksi Niksipirkat on luettuna ja mies ehdotti tähänkin avuksi sukkahousuja ja hyvinhän ne toimivat.
Lyhdystä tuli juuri sen kokoinen että led-tuikku mahtuu sisälle, joku 10 cm korkea. Huopasta kului 70g.

Ja koska äiti on ollut kohtalaisen kilttinä lasten tappelusta ja kiukuttelusta huolimatta, joulupukki lähetti ennakkopalkintona Nancy Bushin Knitting Vintage Socks kirjan. Kirjan kuvissa nuo sukat eivät minusta näytä hirmuisen ihanilta tai erikoisilta. Mutta monissa blogeissa nähtyjen tuotosten perusteella luotan siihen, että useampikin pari tulee neulottua.


Aika monet noista kirjan herrasmiessukista ovat kyllä minusta naisenkin jalkaan passeleita tai oikeastaan ennemmin naiselle kuin miehelle.

Olen muuten nähnyt tätä kirjaa blogikuvissa vain kannesta, joten oli iloinen yllätys huomata siinä olevan kierrelehdet. Käytännöllistä, olispa käytäntö sama muissakin neulekirjoissa.


Ne Jannet muuten ovat muuttamassa muotoaan keristä Tikrun mainiolla Vihervaaralla. Tiilivaarasta siis lisää toivoakseni jo ennen vuoden vaihdetta. Seiskan puikoilla mukavan joutuisaa neulottavaa.
Joskin kaksi rajoitinta kyllä aiheuttavat harmaita hiuksia kun yrittää keskittyä neulomiseen. Tämän postauksen aikana on tapeltu jo puolen kymmentä kertaa ja istuttu jäähyllä kerran. Nyt pojat ovat eri huoneissa ja hiljaa, huolestuttavaa... ja sieltähän se itku taas tuli... eli täytyy rientää, loppuu vaan nopeat Jouluntoivotukset blogini lukijoille!

4 kommenttia:

  1. Ihan samaa mietin tuosta sukkakirjasta aikanaan, tasolle levitettynä eivät ole kummoisiakaan malleja, mutta jalassa.. Useat olen jo neulonut ja tulen neulomaan.

    Hyvää joulua ja rauhallisia hetkiä!

    VastaaPoista
  2. Iloista joulua! Ihana tuo lakki.

    VastaaPoista