6.1.2008

Vuoden viimeinen ja ensimmäinen

Tämä Huopasesta neulottu enkeli matkusti Taluttimelle muutaman lankakerän kanssa. Inspiraatio on saatu jostain blogista aikoja sitten, mutta muuten enkeli on puhtaasti omasta päästä. Lumilyhdystä jääneet jämähuopaset (30g) neuloin puoliympyräksi sekä siiviksi. Siipiä vähän virkkasinkin muotoonsa. Pään tein huovuttamalla pienen lankakerän pesukoneessa muiden osien kanssa. Huopui turhan tuhdisti 60 asteen pesussa, mutta lievellä väkivallalla asettui ommeltavaksi. Sädekehässä on Novitan Goldia. Tämä siis vuoden viimeinen työ.


Ensimmäinen työ on puolestaan tässä. Araucanian ihana Nature Wool kerä kuiskaili kutsuvasti ja Ravelryn ohjehaun avulla löysin perushuiviohjeen. Scrunchable Scarf on nimensä mukaisesti kutistuva ja samalla mukavan lämmin. 100 g lankaa ei riittänyt järin pitkälle, mutta oikeastaan tuo on ihan riittävän pitkä.

Tässä vielä mallineule paremmin esillä joulutunnelman keskellä. Jouluinen tausta oli kyllä puhdas vahinko, piti vain saada kamera tärähtämättömälle alustalle.

Moni on listannut vuoden aikana neulomansa työt ja mielenkiinnosta tein saman listan itsekin, vaikka se onkin hyvin lyhyt verraten useimpiin bloggaajiin.

sukat 5
lapaset 3
kauluri 3
pipo 3
huivi 6
kynsikkäät 2
Virkatut perhoset 2
hiuspanta 1
pusero 1
villahousut 1
säärystimet
huovutetut koristeet 2

Yhteensä 30 työtä, joista vajaa kolmannes eli 9 on tehty valmiista ohjeesta ja loput omaa suunnittelua. Aika mukavasti siis! Joskin tuossa määrässä on paljon ihan peruskamaa sukkia yms.

1 kommentti: