10.5.2008

Villapöpät ja pallohousut

Edellisessä postauksessa ennakoin, että päivitykset vähenevät töiden alettua. En silti uskonut olevani näin oikeassa. Johonkin ne illat vaan katoaa ja vaikka välillä ehtisi hieman neuloa, ei jaksa blogata tai edes siirtää kuvia koneelle. No, joka tapauksessa haluan esitellä maailman parhaalla villahousuohjeella tehdyt vaippahousut. Ullasta siis.

Housut on tehty Pirtin ruskeasta hahtuvasta ja valkoinen on virosta. Niin, malli on siis kerrassaan ihana ja toimii täydellisesti ainakin hoikalle lapselle. Varsinkin jos lukisi ohjeen kokonaan ja neuloisi ohjeen mukaan! Nuo oli puolessa välissä kun tajusin, että olisi ihan oikeasti voinut luoda vähän silmukoita, nyt loin selvästi enemmän kun vertasin vanhoihin housuihin...
Mutta sitten ensi kerralla, tämä ohje oli niin kiva, että on pakko neuloa vielä yhdet pökät (sysvylle tiedoksi, että jos ehdit jo hahtuvaa suunnitella, niin tarpeeseen yhä tulee ;o) nyt on luonnonväristen varasto melkein nollassa)


1,5 vuotiaan käyttäminen kuvauksissa on kyllä oma taitolajinsa. Niin ja housut menee Project Spectrumiin, jotain sinnekin sentään!

Pallotrikoosta surauttelin anopin saumurilla nämä housut. Tai no, viimeistelin omalla koneella kun ei ollut mummolassa aikaa tehdä kaikkea heti. Eikä tosin resoriakaan. Joku oli leikannut kankaat vähän hassusti, joten housujen malli on kaukana SK 1/08 kaavasta, varsinkin kun nämä on 86 cm kokoon suurennettu. Mutta ei siitä enempää, toimivat housut onneksi. Ja kesällä varmaan vielä paremmin, jos tuon taaperon saisi päiväkuivaksi tai edes osapäiväkuivaksi.

1 kommentti:

  1. Onpa mukava kuulla että ohje on mieleinen! Tulee aina hyvä mieli :-)

    VastaaPoista