6.7.2008

Convertible

Kirsin blogissa ihastuin jo aikoja sitten Knittyn Convertible versioon. Huivi neuloitui nopeasti, mutta lankojen päättelyä odotettiin siitäkin edestä. Samoin nappien laittamista, joka ei innostanut yhtään. Mies lupautui ne tekemään, kun viimein hoksasin asiaa kysyä häneltä.


Vähän kapea siitä tuli, mutta kaipa se tästä. En pingottanut, kun tuo akryylinen Tilda-lanka ei pingotu, testattu on.

Kantanapit, jotka on yhdistetty rautalangalla, ovat peräisin Karnaluksista. Ihanat, mutta äärimmäisen hankalat kuvata.

Kesälampaiden villa on muuten luvattu minulle, syksyllä sitten asiasta lisää toivoakseni. Lähinnä tosin olen tuosta mustasta kiinnostunut. Herukan villat on vielä mustia, eivätkä toivottavasti harmaannu kuten emällään.

5 kommenttia:

 1. On se kaunis, värikin iskee meikäläiseen kuin tuhat volttia. Tuo Convertible taitaa olla sellainen, joka tekisi mieli tehdä itsellekin jostakin laatulangasta, pahus. Ihan kuin ei olisi muitakin käsityöprojekteja mielen päällä ;-).

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän upea! Tuon voisi toteuttaa...
  Elä huoli siitä lumiruususta. Ekan mokan ja purkamisen jälkeen tajusin jättää sen ylimääräisen silmukkarivin pois, eikä se vaikuttanut myöhempään. Tää huivin katastrofaalisuus alkoi toden teolla vasta nelos kaaviossa, joka ohjeessa on aivan oikein, mutta minä vaan en osannut sitä jossain kohtaa lukea :) Eli neulojasta oli kiinni kaikki ja ehkä hiukan langasta, ei ohjeesta. Ohje on kyllä kaunis, jospa jollain muulla langalla sen joskus saisin onnistumaankin :)

  VastaaPoista
 3. Sinulle on blogissani jotain. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Mullakin on ollut tuo työlistalla, ehkä tämä voisikin olla olympianeuleeni niin tulis tehtyä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos! On tuota tullut jo pidettyä, harmittaa vaan kun se on vähäsen liian kapea, joku 5 cm lisää leveyttä olisi jo hyvä.

  VastaaPoista