9.5.2010

Kerro kerro kuvastin

Tänä aamuna sain pojilta nämä äitienpäivälahjat. Olivat askarrelleet näitä monta kertaa päiväkerhossa. Pientä salaisuuden paljastelua tahtoi olla ilmassa, mutta sain hyssyteltyä heidät hiljaisiksi ja niinpä yllätys paketista olikin iso.

"Kerro kerro kuvastin. Äiti olet rakkahin"

Vasemmalla esikon ja oikealla keskimmäisen tyylinäyte. Suttasin nuo nimet tuosta alta. Ihmeen taitavasti tuo kolmevuotiaskin on leikannut, vaikka apujakin ovat varmasti saaneet vaikeimmissa jutuissa.

"Peilien" sisältä paljastui kaksi kaunista korua. Jotain massaa, jonka olivat sitten maalanneet. Keskimmäinen tyylilleen uskollisena punaista ja esikoiselta vaaleanpunaista. Kuvasta erottuu huonosti, mutta koruissa on vielä pienet helmet vaijerissa tuossa reiän kohdalla ja nyöri sitten kiinnitetty vaijeriin. Ihanat, nämä tulee oikeasti käyttöön! Joskin kuopus tarraa koruihin tiukasti, että kotikäyttö jää vielä vähäiseksi.

Reippaat pikkumiehet antoivat myös miehen ostamat muumi-aiheiset lahjat, sillä mies lähti aikaisin aamuvuoroon. Hyvin osasivat lahjapiilon pitää salassa eilisillasta asti!

Hyvää äitienpäivää äideille ja mummoille!

5 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat (ja isotöiset!) lahjat! Pienet ovat panostaneet hurjasti äidin ilahduttamiseen <3 Lasten omatekemät jutut on ehdottomasti niitä kaikkein ihanimpia ja liikuttavimpia lahjoja!

  VastaaPoista
 2. Ihanat lahjat! Pienten antamat muistamiset on parhaita!

  VastaaPoista
 3. Nämä tosiaan ilahduttivat ja ovatkin ekat lahjat mitä omatekoisina pojilta sain. :)

  VastaaPoista
 4. Söpöset :) Munkin nuorimmainen oli askarrellut päikyssä äitienpäiväkortiksi peilin ja kuvioinut langalla vohvelikangastabletin. Niin hellyttävää!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanat lahjayllärit! Ja omin käsin tehty. :)

  VastaaPoista