20.12.2010

Joulujuttuja

Joskus aikanaan jo pistin muistiin Tikrun tekemät omppupaidat ja nämä paidat tein poikien kerhotädeille. Otin vähän suuntia tästä ohjeesta ja sovelsin loput. Sormikaspuikoilla oli muuten helppo aloittaa tämmöinen pikkuprojekti (enkä välttämättä olisi uskonut että 5mm sormikaspuikkoja tulee käytettyä, mutta tuo 5 euron setti olikin enemmän kuin tarpeen jo nyt). Lanka on Alafoss Lopin jämiä, joten ei tule omenoillekaan kylmä! 31 grammaa pienentyi lankavarastokin.

Tuohon sivupalkissa näkyvään reiluun kolmeen kiloon taitaa vuosikulutus jäädä. Hyvästä aikeesta huolimatta turnauskestävyys ei nyt riitä McPalmikkoneuleen viimeistelyyn vaan hihoissa ollaan yhä.

Samassa kerhossa oli taas askarreltu ja kotiin tuotiin nämä hupaisat tonttuherrat.

Saimme myös kaksin kappalein ovikoristeita. On se vaan hyvä, että edes lapset osaa askarrella tässä perheessä. Äidillä on niissä jutuissa peukalo keskellä kämmentä. Tosin onhan ne edellämainitut kerhotädit aika lailla auttaneet ainakin nuorempaa poikaa, mutta hienoja ovat silti.

4 kommenttia:

 1. Omppupaidat ovat mainiot!!! Enpä ole ennen nähnytkään moisia. Kiva lahjaidea "pikkulahja"-tarkoituksiin.

  VastaaPoista
 2. Hih, nuo tonttuherrat ovat kyllä hulvattomat! :D Omppupaidoista tuli heti jussipaita mieleen, hauska pikkumuistaminen.

  VastaaPoista
 3. MinnaN, nuo paidat on tosiaan hyvät ja silleen kätevä lahja, omena tulee syötyä ja siinä voi kuskata töihin omenan tai vaikka pistää pussukan kiertoon jos ei tykkääkään. Kiitteli ne tädit kyllä, ei sillä.

  Rusina, sama kävi mullakin mielessä tuon värityksen kanssa.
  Me miehen kanssa tultiin kyllä tosi hyvälle mielelle noista tontuista, täytyis vaan keksiä sopiva paikka ettei pienet sormet nappaa nenää tai kulkusta irti.

  VastaaPoista
 4. n kivat omppupaidat. Hyvä idea.

  Toivottelen Sinulle oikein rauhaisaa ja tunnelmallista Joulua.

  VastaaPoista