3.2.2012

Dalliance

Pirren suunnittelema Dalliance (ravlink) valmistui tammikuussa, sopivasti aakkoshaasteen tahdissa. Neljäs pipo putkeen tässä haasteessa, mikähän pipokuume minua nyt viiraa? Nimestään huolimatta pipo ei ollut ajanhukkaa, joskin tein siitä turhan pitkän, kun en kumminkaan osaa pitää sitä baskerityyppisesti tai lörpöttämässä takana. Mutta eipähän palele korvat.


Paitsi että näillä pakkasilla palelee. Siksi en aurinkoisista päivistä huolimatta kuvauttanut tätä päässä vaan pistin kipon päälle tolpan nokkaan. Väri on ainakin minun näytöllä oikeampi tässä kuvassa.
Lanka on joululahjaksi saatua Vuorelman Vetoa, johon oli kiva tutustua vihdoin. Ei mitään moitittavaa, tulee varmasti hankittua joskus itsekin.

8 kommenttia:

 1. Ai miten ihana pipo! Ja tuo sininen on juuri se oikea sininen :)

  VastaaPoista
 2. kiva pipomalli, näyttää mukavan napakkaalta. Huomaa tosiaan, ettei ilman huppua näinä päivinä pärjää.

  VastaaPoista
 3. Oi että on kaunis popomalli ja ihana väri.

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen pipo. Tuota Vuorelman Vetoa on kovasti kehuttu - on vielä minullakin testaamatta. Ehkä jo tänä vuonna ehdin kokeilla :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! Väri on tosiaan kiva, on semmoinen petrooliin ja vihreään vivahtava sininen ja kumma kyllä tuo ekan kuvan värityskin (vaikka ei siis ole todellinen pipon väri) alkaa miellyttää, onkohan sininen kausi puskemassa päälle?

  VastaaPoista
 6. kaunis pipo! luulen, että ei ole edes keksitty pipoa, joka olisi tarpeeksi lämmin näille keleille..

  VastaaPoista
 7. Äkänen tirppa -pipo on tosi kiva!! =o)

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis pipo, täytyypäs käydä kattomassa ohjetta...

  VastaaPoista