22.8.2012

Raitasukat ja tilkkuja

 Ravelryn kaheleissa oli Top Socks- kisa, jossa piti käyttää jämälankoja sukkien neulomiseen. Jämiä piti olla korkeintaa vajaa puolet kerästä ja todisteena aiemmin kulutetuista keristä projektit Ravelryssä. Ohuita sukkalankoja ei ollut tarpeeksi, mutta näinpa tuli käytettyä Vuorelman Veto ja Regia 6-fadig loppuun.

Menestystä kisassa ei ollut odotettavissa, mutta kiva oli silti osallistua ja nähdä monta hienoa jämälankatoteutusta. Ja oli parhautta kun neuleystävä vei voiton.

 Sukat neuloin kolmosen puikoilla ja 64 grammaa jämiä sain tuhlattua pois. Malli omasta päästä varpaista alkaen ranskalaisella kantapäällä.

 Nettiystävä, jonka kanssa on odotettu esikoisiamme kahdeksan vuotta sitten ja jonka kanssa ollaan törmätty monilla eri palstoilla koki muutama päivä sitten suuren surun ja menetti rakkaan miehensä. Eräällä forumilla kerättiin jo kesällä tilkkuja rukouspeittoon, kun mies oli vakavasti sairas.

Opettelin virkkaamaan englanniksi Just Peachy Blossom- tilkkuja. Tein myös yhden yksivärisen tilkun. Toivottavasti ystävä saa edes vähän lohtua peitosta.

4 kommenttia:

 1. Hienot sukat. Vaikka eivät voittaneetkaan, minusta ovat hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään tuloksesta ja eniten siitä, että sai järkevällä tavalla tuhottua jämiä pois. :)

   Poista
 2. Tärkeintä ei ole voitto vaan fiilis :D

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat!

  Salainen kalakukkovaihtoparisi täällä jo kuumeisesti miettii pakettien sisältöjä...

  VastaaPoista