27.6.2015

Tour de Sock 1: Virrat

Ei kesää ilman Tour de Sockia! Keväällä huomasin ilmoittautuneeni taas kisaamaan ainakin puolitosissaan joukkueeseen, jossa ollaan kilpailuhenkisiä, mutta elämä saattaa tulla eteen ja sille ei sitten mitään voi, jos ei sukat valmistu.

Ensimmäinen etappi alkoi minulle hiukan huonosti, sillä olin lähdössä työmatkalle juuri silloin kun ohje tuli jakoon. Ehdin kuitenkin printtaamaan ohjeen juuri ennen kuin piti lähteä ajamaan lentokentälle. 


Neuloin sukkia kolmen vuorokauden intensiivikurssilla ja sukat valmistuivat vasta kotona, vaikka neuloin kaikki mahdolliset vapaat hetket. Sinänsä harmi koska ohje oli taattua TiiQ- laatua ja nopeasti neulottava malli. Sijoitus oli vasta 98.Valitsin langaksi harmaan Vedon ja yksi vyyhti riitti lopulta hyvin. Lankaa kului 84 grammaa. Sen verran tiukistelin, että näistä tuli lopulta sopivat keskimmäiselle pojalle, jolla jalka on enää pari numeroa minua pienempi.


Kaunis malli ja kivat sukat. Veto on hiukan liian höttöistä lankaa tuomaan kuviota parhaiten esiin, mutta lapsi oli tyytyväinen ja ensi syksyn sukkaongelma on ratkaistu kerankin hyvissä ajoin.


Tämä kevät on ollut monella tapaa kiireinen ja stressaava, mutta onneksi mukaviakin asioita tapahtuu. Vappuna haimme kolme viime vuoden kanaa ja kolme uutta täksi kesäksi. Kesäkuussa niitä sai alkaa vihdoin ulkoluttamaan. Hyvin ovat pysyneet pihassa, vaikka tänä vuonna ei kukkoa otettukaan.


Jotta elämä ei myöskään kävisi liian tylsäksi saimme vihdoin pienen spanielin. Lotta on käyttölinjainen cockerspanieli eli lintukoiraksi tulossa.Tylsiä hetkiä ei ole enää sen jälkeen kotona ollut. Nappi-doggi on välillä ihan väsynyt, mutta nauttii kyllä pienen ipanan seurasta.


2 kommenttia:

  1. Voi mikä pentuli, nyt äkkiä se neuletapaamien ;) Virrat on kyllä kertakaikkisen mainio sukkamalli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänne vaan tapaamiseen, mulla on tosin vieläkin kalenteri levällään sen suhteen.

      Poista