11.9.2015

Lanesplitter

Joskus jotkut projektit venähtävät käsittämättömän pitkiksi. Loin silmukat Lanesplitteriin muistaakseni huhtikuussa 2014 ja valmista tuli heinäkuussa 2015. Kuvat otettiin elokuussa ja nyt syyskuussa onkin hyvä aika päivittää blogia.


Lanesplitter ei varsinaisesti innostanut ilmestyttyään Knittyssä, mutta kun Ravelyssä alkoi ilmaantua toinen toistaan hienompia versioita, innostuin minäkin.


Valitsin väreiksi kaksi kirjavaa toisiinsa sointuvaa Wollmeisen Twiniä, Raku Regenbogenin ja oranssinpunaisen koekaniinin. 


Hyödynsin kanssaneulojan hyviä muistiinpanoja Ravelryssä ja tein väliaikaisen aloituksen. Lopuksi silmukoin hameen kasaan. Siten vältyin alkuperäisen ohjeen sivusaumalta, Vyötärökaistaleen neuloin tuplana, jotta ei tarvitsisi ommella kuminauhakujaa ja sainkin kaisteleeseen lopulta sen verran napakkuutta, että toistaksei koko kuminauhaa ei ole tarvinnut pujottaa. Katsotaan miten sitten käy, kun hame pääsee kunnolla käyttöön ilmojen viilentyessä.


Tästä tuli kyllä aika kiva, vaikka välissä jo epäilytti ja siksi projekti makasi miettimässä kohtaloaan useamman kuukauden.

2 kommenttia:

  1. Uuu, se on vihdoin valmis! :) Tosi nätisti käy värit yhteen. Hieno!

    VastaaPoista
  2. Onpa hieno, jännästi liukuu värit hameessa!

    VastaaPoista