12.3.2006

Löytöjä ja pitsiä

Aloitin vähän aikaa sitten Branching outin, mutten esittele siitä kuvaa, sillä mustan Kitten mohairin kuvaaminen neulepintana on sula mahdottomuus. Kuvaan sen sitten valmiina. Etsiessäni tulostettua ohjetta huivia varten, löysin Novitan ilmaisneulelehtisen vuodelta -98. Näyttääkö mikään tutulta?Aivan oikein, tytöllä on Fifi-pusero päällään. :)

Merinosilkin keriminen kesti kaksi iltaa, noin kaksi tuntia aktiivista aikaa kuluu 1400 metrin kerimiseen. Ja lukemattomia sen kaiken neulomiseen!
Tässä on kahden päivän tulos Victorian huivista. Malli on ihana, olen aivan rakastunut siihen ja merinosilkki on ihanan tuntuista lankaa.Kiitos sympatioista blogitaaperon osalta! Poika on edelleen tosi nuutunut. Nukkuu paljon ja syö vähän. :( Sen verran kuitenkin syö, ettei tarvii lähteä lääkäriin, mutta kai sitä pitää taas näytillä käydä, jollei ole ensi viikolla ala paranemaan selvästi. Oma lisänsä ripulointiin on hampaiden tulolla, kaksi etuhammasta tulee tähän samaan syssyyn.

5 kommenttia:

 1. Kerroinkin joskus tästä asiassa jossain blogissa... Muttajoskus 80-luvun alussa (70-80-luvun vaihteessa) minulla, siskollani ja äidilläni oli Fifi-liivit- Eihän niiden nimi silloin tietty ollut Fifi, mutta sama malli neuloksessa. Ne olivat siniset ja kummitätini tekemät.

  (... huh-huh, Fifi-LIIVIT :DD)

  VastaaPoista
 2. No mä olin just tulossa kertomaan että mulla ja siskollani ja äidilläni oli samaa pitsikuviota ne liivit... :) :)

  Kivannäköinen tuo victoriahuivin alku!

  Paranemisia pojalle!!

  VastaaPoista
 3. Eusu ja Vikke: Tosi yksinkertainenhan tuo mallikuvio on, joten ei ihme että sitä löytyy vieläkin kauempaa vuosien takaa. :)

  VastaaPoista
 4. No voi juku! oispa tienny että oot tulossa tänne ois voinu tehä pieni muotoisen blogimiitin ;)

  VastaaPoista
 5. Laitoin nyt sinullekin haasteen... Katso blogistani.

  VastaaPoista