19.12.2006

BO

Famu, kiva kun kaipailit, täällä ollaan, mutta blogia en ole saanut aikaiseksi päivittää, vaikka tämäkin huivi valmistui jo viime viikolla. Niin ja blogivauva sai tosiaan nimen sunnuntaina. :)
Eli teinpäs minäkin sen viimein, nimittäin liki jokaisen neulebloggaajan tekemän Branching Out-huivin. Tämä työ meinasi jäädä UFOksi, mutta keksittyäni antaa sen joululahjaksi, sain puhtia neuloa työn loppuun. Työ on aloitettu maaliskuun alussa, kuluvaa vuotta sentään kuitenkin!

BO on kiva malli, mutta mustana se ei pääse oikeuksiinsa. Ihmeen kauan kesti ennenkuin opin tuon mallineuleen ja siltikin sai olla tarkkana. Monet muutkin ovat sitä valitelleet. Ehkä vaikeus johtuu siitä, että neuleessa on eri silmukka määrä parilla kerroksella, koska muutenhan tuo on kuitenkin aika looginen neulottava, kuten lehtimallit usein ovat.

Pukin konttiin ei onneksi muuta ole menossa tänä vuonna, enkä tunnu ehtivän neuloa keskeneräistä työtänikään. Pitäisi varmaan ottaa puikoille joku idioottihelppo neule, jotta sitä voisi tehdä niinä satunnaisina hetkinä kun lasten hoitamiselta ehtii.

7 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Oikein hyvää joulua koko teidän perheelle.

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa joulua ja onnea nimestä pienelle!

  VastaaPoista
 3. Poikkesin vain toivottamaan sinulle oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
 4. "Pimeydessä syttyy tähti,se loistaa koko maailmaan".-Riemullista joulua koko perheelle ja onnea pikkuiselle,nyt omalla nimellä tunnetulle.

  VastaaPoista
 5. Heips!

  Tulin toivottelemaan tänne oikein ihanaa ja rauhallista Joulua!!

  VastaaPoista
 6. Minä kans kuljeskelen suosikkiblogeilleni toivottamassa hyvää joulua :D

  VastaaPoista
 7. Oikein Hyvää ja Iloista Joulua sinulle ja perheellesi!!

  VastaaPoista