25.11.2006

Villikset


Pikkukakkonen sai uudet hahtuvavillikset ja nyt ihmettelen miksen aiemmin tajunnut miten käteviä pitkälahkeiset villikset on pikkuvauvan kanssa. Muita päällyshousuja ei tarvita ja tuon ikäinen ei edes konttaa polvia puhki, kuten isommat vauvat.
Auto on neulahuovutettu samalla kun blogitaapero keikkui vieressä kitisten villiksiä itselleen, hyvä ettei työntänyt sormiaan neulan alle! Muutenkin villisten malli on omasta päästä vauvan mittojen mukaan, mutta idea on syntynyt katselemalla toisten villisten kuvia.Vikke nimittäin esitteli blogissaan hyvän idean piilolahkeesta ja toteutin sen näihin housuihin. Tällä tavalla voi varmistaa ettei sukan alta pilkota paljas iho. Nyt lahkeet ovat vielä liian pitkät vauvalle, mutta äkkiähän tuo kasvaa ja alkaa ulkoilla enemmän, joten nilkkojen suojaus on tarpeen. Vauva muuten kasvaa vähän liiankin nopeaan, tuntui että kasvaa sitä mukaa kun saan housuja neulottua!

Muokkasin muuten hieman sivupalkkiani ja poistin nappulat, koska niistä suurin osa oli jo vanhoja ja toisaalta seuraamiani ihania blogeja on niin paljon ettei niitä kaikkia tuohon voisi kuitenkaan sijoittaa.

7 kommenttia:

 1. Uu mitkä villikset :))

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo teidän pikkakakkonen - Onnittelut, jos/kun en ole vielä onnitellut!

  VastaaPoista
 3. Aivan ylisöpöt! Minnes minun vauvani katosi, kun ei ole enää noin pieni..kohta 1v.. 8/

  VastaaPoista
 4. Suloinen kuva! Kauniit pöksyt ja pitäjä aivan ihana!

  VastaaPoista
 5. Ihastuin-erityisesti tuohon pikkumieheen.Nauti nyt.Lapset ovat vain kerran pieniä.

  VastaaPoista
 6. moi,

  info ja ysv ei kuulosta tutulta... :) yritin olla salapoliisi ja etsiä yhteyksiä, mutta en ole ollut kuin fufoissa ja kestovaihdossa mukana vasta.. ;)

  mies ihaili olan yli tuota taloa(nne?) :D

  VastaaPoista
 7. Kävinpä kurkkaamassa onko mitään uusia kuulumisia.Varmaan jo pian nimikin on tuolla pienellä söpöläisellä.-Iloa,valoa ja voimia jouluusi.

  VastaaPoista