30.11.2007

Chevalier piposovellus

Lohtulangasta syntyi siis pipo ja kaksi kerää (100g) upposi pipoon mainiosti nelosen puikoilla tehtynä. Loin pipon silmukat apulangalle ja jatkoin suoraan kuviosta. Otin palmikon mallin Chevalier-lapasten kuviosta ja vaikka tein mallitilkun, jouduin puljaamaan kavennusten kanssa ihan urakalla. Kolmannella kerralla niistä tuli siedettävät ja loput langasta neuloin resoriksi, jotta sain piposta sopivan kokoisen. Käänsin ylimääräisen osan ja ompelin kiinni. Tuli ainakin mukava lämmin siltä osin.
Blokkasin pipon Tupperin kipon kanssa ja kupin yläreunan leveydestä johtuen resori hieman venähti, joten ihan täydellistä arvosanaa en pipolle anna, mutta lähellä kuitenkin.


Lanka on siis tämmöistä tummanruskeaa, ekaa kuvaa piti vähän käsitellä. (Ja mies neulekuvaajana ei ole kyllä parhaimmasta päästä, mutta en jaksa nyt vaatia lisäotoksia ottamaan...)
Blokkasin viimein myös Chevalierit ja kyllä se ihmeitä tekeekin palmikoille ja tasoittaa muutenkin neulepintaa. Enpä muista olenko aiemmin ainakaan lapasia tullut blokanneeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti