16.11.2007

Lapaset ja lohtulankaa

Nämä kirjoneulepaset syntyi aiemmin tekemäni Minttumaarin kaveriksi. Jo viime talvena tykästyin pätkävärjätyistä langoista tehtyihin kirjoneuleisiin ja nyt oli viimein aikaa ja intoa väsätä sellaiset. Näistä tuli ihan ok lapaset. Joskin tuo Nalle Colorin versio ei oikein mustan kanssa tehnyt niin kivaa jälkeä kun toivoin. Tarkasta mittailusta huolimatta lapaset jäivät myös vähän pieniksi. Kai nuo silti pitoon tulee.
Malli on omasta päästä, joskin löysin kirjoneulesormikkaiden ohjeen, josta kukkakuvaa muokkailin. Olisin tehnyt mallin mukaan, mutta sormikkaat oli huomattavasti ohuemmalle langalle. Piti siis tyytyä halpakopioon...

10%-tilannetta lapaset helpottivat 54 grammalla, mutta sen sijaan alla olevat käärylät plussasivat lankavarastoa. Mutta viis siitä, nämä on sen arvoiset.
Ihana ystäväni postitti mulle lohtulankaa, koska meillä on ollut kuluvalla viikolla surua. Näistä tulee jotain vain minulle itselleni. Ideoita otetaan vastaan! Mulla ei ole tästä langasta vielä kokemuksia. Kyse on siis Debbie Blissin Cashmerino Aranista, jota on 100g ruskeana.

3 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset.

  Ihanaa lohtulankaa olet saanut.

  VastaaPoista
 2. Ihanat lapaset! Ja lohtulangasta täytyy tietysti tehdä pehmoinen pipo .-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kate ja mermaid.
  Langasta on jo muotoutumassa pipo, hyvin veikattu siis. :) Kerrassaan täydellistä pipolankaa!

  VastaaPoista