19.10.2007

UnikkoHerra melkein kolme vee odotti omaa kauluriaan ja intoili kovasti kun äiti sitä neuloi. Kun poika sai kaulurin kaulaansa, toteamus oli että se kutittaa. Aika yllättävää miespuoliselta otukselta! Kauluri on sentään merinowoolia. Mutta kun kutittaa niin kutittaa. Ja edellisen postauksen bambukaulurikin kutittaa. Kutitus lienee siis enemmän korvien välissä...
Kaulurista tuli sen verran iso, että menee aikuisellekin, joten ei tuo käyttämättä jää.
Malli on tuoreimmasta Ullasta, Unikko.

10%:n osalta sain taas 47g pudotuksen ja armoton napsutteluvimma on päällä, saa nähdä milloin on pakko ostaa lankaa...

Ravelry-kutsun innoittamana päätin testata bloggausta Flickr:n kautta pitkästä aikaa. Ihan ok, tosin olisi kiva säätää vähän enemmän tai sitten en vaan osaa käyttää tätä. Ravelrystä löydyn Altocumuluksena. Epäilen hiukan, etten tule tuosta suuresti innostumaan omien organisointien osalta, ainakin langat jää taatusti listaamatta. Puikot ja kirjat ehkä niinkin ja jos oikein innostun voisin laitella valmiit projektit sinne. Kaikki ovat olleet niin kovin innoissaan tuosta Ravelrystä, mistä te muut revitte aikaa sinne?
Nuo hakusysteemit on kyllä kivoja, mutta mulla pelkkään bloggaamiseen vaadittava aika on niin rajallista että se on melkein aina pois neulomisesta.

Edit, piti tulla sittenkin säätämään postausta bloggerin kautta... Ja lisäänpä samalla maininnan uusimmasta kirjasta. Tilasin IK:n suosituimmat neuleet Bookdepositorystä, postikuluineen rapiat 14 euroa. Ei paha! Kirja oli aluksi pieni pettymys suurten odotusten jälkeen, mutta löytyihän sieltä kaikkea kivaa. Kuvissa muutama esimerkki.


5 kommenttia:

 1. Kaunis kauluri! Harmi kun kutittaa!

  VastaaPoista
 2. Kiva kauluri. :o) Mietin itse, pitäisikö miehelle tehdä talveksi uusi vaikkapa tuolla mallilla. :o)

  En minäkään (luultavasti) aio lankojani tuonne listata. Ainakaan kuvien kera. Lankakuvat veisi Flickristä sairaasti tilaa, kun ei ole sitä maksullista prota, vaan rajallinen tavisversio..

  VastaaPoista
 3. Kivoja kaulureita!

  VastaaPoista
 4. Onpa sievä kauluri. Harmi jos jää käyttämättä.

  VastaaPoista