12.10.2007

Kauluri

En ole aiemmin ollut mikään herkkähipiäinen lankojen suhteen, mutta iän myötä (!!!) monet langat ovat alkaneet kutittaa kaulalla. Mohairia en enää uskalla kokeillakaan huivina ja moni villasekoitelankakin tuntuu ilkeältä, jos se on tiiviisti kaulaa vasten. Novitan bambu sen sijaan on ihanan pehmoista. Kauluri tuli siis itselleni, käytin poikaa vaan mallina. Tein sen verran tiiviin kaulurin, että kyllä tuota samaa voisi pikkuisäntäkin käyttää. Lupasin kuitenkin että neulon hälle ihan oman. Kiitos Mari hyvästä ohjeesta!
10% kulutuksessa olen erikoistunut näihin hiukka vajaa 50 g tuotoksiin. Hitaasti mutta varmasti siis!

malli: Marilta
lanka: Novita Bambu
puikot: 3mm
muuta: 88 silmukkaa ja korkeutta enemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa
kulutus: 44g

Uuden Ullan ilmestymistä on hehkutettu monessa blogissa. Tällä kertaa olen mukana omalla Karpalo-sukkien ohjeella. Vasta kun noita ohjeita kirjoittaa, tajuaa olla todella kiitollinen kanssaneulojille ohjeista. Pienessäkin ohjeessa on yllättävän iso työ.

1 kommentti:

  1. Hei, sain haasteen Operaatio Joulun Lapseen ja sydämeni lämpeni asialle. Jos asia ei ole Sinulle tuttu, niin käy www.joulunlapsi.fi. Mikäli innostut mukaan, olen iloinen. Haasta muitakin! :) Yksikin lahjoitettu lasten sukkapari on iso apu.
    Lämpimin terv. yhden kissan muori.

    VastaaPoista