29.9.2007

Puoliväli ohitettu

malli: omasta päästä, ihan peruspalmikkoja
lanka: Atacama alpakka
kulutus: 45 g
puikot: 3 mm
muuta: Nämä lämmittää päivystysvuoroissa kun työpisteeseen suunnattu ilmastointi kolottaa käsiä ja tietokonetta pitäisi silti kyetä näpyttelemään. Käsinvärjätyssä langassa on kivat sävyt, kerrankin joku monivärilanka näyttää paremmalta neulottuna kuin vyyhdillä!

malli: omasta päästä reilun kolmivuotiaan jalkaan, kasialoitus, tiimalasikantapää, varren raidoituksissa kokeiltu jostain blogista löydettyä kikkaa, jolla raidat tulee joustinneuleessa kokonaan samaa väriä (värinvaihtokohdassa neulotaan kerros oikeaa joustimen sijaan)

lanka: Nalle
kulutus: 46 g
puikot: 3,5 mm
muuta: Nämä sukat tuli tehtyä pikana, matkustavat eräälle pienelle pojalle, joka on ollut kovasti sairaana ja on vielä toistaiseksi sairaalassa.510g-(60-113-45-46)g=246g

Puoliväli 10%:n tavoitteesta on siis saavutettu, mikäli pysyn langanostolakossani!

7 kommenttia:

 1. Ihanan oloista lankaa tuo Atacama.
  Hyvä raidoituskikka, tuotahan voisi joskus kokeillakin!

  VastaaPoista
 2. Törmäsin itse samaan ilmiöön, kun viime viikolla tein samaisesta langasta kämmekkäät itselleni. Vyyhdillä lanka näytti... noh... epäilyttävältä, mutta parani kummasti neulottuna.
  Kauniit ovat nuo kämmekkäät.

  VastaaPoista
 3. Gnu ja Elli, kiitos. Mullakin oli vyyhdissä yksi tosi epäilyttävä kellertävä laikku, mutta se onneksi katosi tuonne neulepintaan sopivasti. Kerrankin näin. :)

  VastaaPoista
 4. Piiitkästä aikaa vierailen luonasi ;)

  Kivoja juttuja olet tehnyt. Tuon edellisen postauksen huivi on nätti!! Just meinasin luopua samaisesta Nallesta, mutta pitääpäs katsoa jos siitä jotain syntyis...nyt kun vauhtiin on taas päästy :)

  VastaaPoista
 5. Pitkästä aikaa tulin kurkkaamaan tännekin =)

  VastaaPoista
 6. Vikke ja Maria, kiva kun kävitte tervetuloa toistekin.

  VastaaPoista
 7. Lanka kera värin näyttää kivalta noissa kämmekkäissä. Suomeksi sanottuna ihan väriset

  VastaaPoista