23.9.2007

Minttumaari muunnoksin

Miksi kukaan ei ole kertonut miten nopeasti huivi valmistuu kun käyttää paksumpaa lankaa? Tässä ei kyllä kauan mennyt, meni melkein enemmän aikaa siihen että jaksoin pingottaa ja sain jonkun ottamaan kuvia.
Tämä Minttumaari on tehty Tikrun tuunauksilla ja tykkään kovasti. Jäi vaan aika pieneksi, toisaalta se on kyllä takin kanssa käytettävämpi, mutta ehkä kakkoskaaviota olisi voinut toistaa vielä enemmän, huivi olisi paremmin tasapainossa varsinkin nuo sulat on pitempiä. Lisäksi lapsiturvallinen pingotustila oli niin pieni, etten saanut huivia tarpeeksi kaarevaksi.

Malli: Minttumaari Ullasta, Tikrun siksak-muunnokset, kakkoskaaviota toistettu 8 kertaa, "sulat" 1,5 kertaa ohjeen pituiset
Lanka: Nalle Colori
Kulutus: 113 g
Puikot: 4,5 mm
Koko: suunnilleen 120 x 65 cm


Tuo Nalle on kyllä tosi levottoman väristä, harkitsin neulontavaiheessa jo huivin lahjoittamista (lahjoita kaikki mistä et itse pidä...), mutta käy niin kivasti tuon talvitakkini kanssa yhteen kuitenkin, että eiköhän tule pidettyä.

7 kommenttia:

 1. Kaunis huivi tosiaan. Minä tarvisin myös tuollaisen kaulahuivi-huivin, nykyinen kun on jättisuuri. Tarttis kai sitten tehdä sellainen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi, hyvin sopii lanka ja väritys.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista blogini 1v-synttäreiden merkeissä.-Mukavaltahan tuo väri ainakin kuvassa näyttää.Ja malli on aivan viehättävä.

  VastaaPoista
 4. Onpas soppelin kokoinen huivi. Sopii todella hyvin tuon takin kanssa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentista blogissani! Toi lahjoita kaikki mistä et pidä olisikin ihan hyvä periaate ettei kaikki neulottu jäisi kaappeja täyttämään. Kaunis huivi, pitäisiköhän itsekin kokeilla vaihteeksi vähän paksumpaa lankaa :)

  VastaaPoista