18.8.2008

Pipot ja syksy

Kerroin esikoiselle kesällä että sitten on syksy kun päiväkoti alkaa ja lampaat lähtee. Ensimmäinen alkoi virallisesti tänään ja jälkimmäisen kohdan otukset palasivat kotiinsa viime viikolla. (Ihan pienesti on ikävä minullakin, ja erityisesti lapsilla) Eli nyt on siis syksy ja ilmat kyllä puhuvat siitä puolesta. Sumua, matalaa pilveä (ukkostakin tosin). Huh, olihan tuo sitten jo aikakin lopettaa kesäloma.


Kiitokseksi lampaiden lainasta ja ennakkona tulevista villoista neuloin Jokon ihanalla Lina-ohjeella pipoja lapsille. Koskapa vauhtia on enemmän kuin suunnittelua, enkä viitsinyt purkaa, pipoja syntyi kolme, vaikka kaksi olisi ollut tarvittava määrä. Tuo pienimmäinenkin saa kyllä kodin vielä. Ravelrystä löytyy lisäinfoa puikoista ja silmukkamääristä, Novitan Bambuja siihen kulutin.


Edellisen postauksen Käänteinen matkasi myös lammasfarmille ja nuorimmaiselle perheen lapsista ompelin nopean trikoopipon.

1 kommentti:

  1. Katos pirskatti, just itsekin sain Linan valmiiksi viikonloppuna, tosin Novita Windistä. Yksi Bambu olisi vielä korkkaamatta, vinkkaa nyt sopiva silmukkamäärä isoon päähän ja kolmosen puikoille, niin ei tule samaa virhettä kuin Windin kanssa - siitä tuli liian pieni itselle... enkä raaski taatusti enää ostaa yhtä ylimääräistä kerää, että saisin toisen ;-).

    VastaaPoista