19.9.2008

Madder Ribbed Sock

Vihdoin ja viimein jotain Project Spectrumiinkin! Austerman Stepin varsin rauhallisesta väristä syntyivät nämä sukat. Halusin simppelin mallin, koska lanka osoittautui yllättävänkin vaihtelevaksi, joskin ei ollenkaan niin kamalaksi kuin useimmat monivärilangat.
Knitting Vintage Socks esiin ja sieltä Madder Ribbed Sock.
Ehkä ensimmäinen työ joka on tehty 99% ohjeen mukaan! Vaihdoin 2mm puikot, niin silmukat täsmäsivät. Ainoat tekemäni muutokset olivat ne, että poimin yhdet silmukat lisää kantalapun reunasta ettei jäänyt reikää ja kavensin kärjen yhtä kerrosta nopeammin, ettei tullut hassua hipsukkaa kärkeen.
Mallissa ei siis moittimista, perussukat, joita sai tikutella aivottomasti. Lankakin on ihan jees. Ei tuo aloe/jojoba nyt mitenkään ihmeelliseltä tunnu, ehkä sukat on vähän liukkaammat kuin peruslangoilla tehtynä.
Kerin pienen nyttösen aloittaessani toista sukkaa ja ihan yllättävän kivuttomasti tuli samanlaiset sukat. Tai löytäähän tarkka katsoja kuvastakin eroavaisuuden, joka taisi syntyä enemmän käsialaerosta kuin pienestä erosta aloituskohdassa. Jännä miten ainakin mulla tuntuu käsiala löystyvän kun neuloo samaa työtä pidemmälle.

Ja hei, meille tulee tänään sähkömies, yläkerrassa on siis pian lämmöt ja valot paikallaan, jos kaikki sujuu hyvin. Putkimies ei vielä ehdi, joten akvaarion vedenvaihdot tapahtuu yhä kantamalla 4 sankollista vettä alakertaan... Muuten puuttuukin enää ihan pari listaa vaan.

2 kommenttia:

  1. Villat ovat pussissa. Siis Herukasta. Toivottavasti niistä olisi johonkin. Milloin nähdään, niin saat omasi?

    t. Johanna

    VastaaPoista
  2. Onnea tulevan perheenlisäyksen johdosta! Ja rauhaisaa joulun aikaa! Rapsutuksia koiruleille.

    VastaaPoista