16.4.2009

Vielä kerran norjalaismyssy

Edellisissä postauksissa mainitsin, että sössin pienemmän norjalaismyssyn kavennukset. Myssy makasi jäähyllä käsityökorissa, vaikka olin jo päätellyt sen ja kiinnittänyt nauhat. Sisu ei antanut perään jättää rumaa myssyä omallekaan lapselle, joten purkaahan se piti.

Nyt on vauvaa odottamassa siistimpi versio. Mallinuken päänympärys osoittautui olevan 35 cm, joten ihan heti vastasyntyneelle tuo ei kyllä käy, mutta jospa jo syksymmällä. En jaksanut kostuttaa lankoja ennen uusintaneulomista, mutta ihmeen kivasti neule tasoittui kun kostutin sen valmiina.


Tehtiin TiiQ:n kanssa kauppoja ja jälkitoimituksena lähetin nämä silmukkamerkit (ja vähän merkkien tekomateriaalikin, jotta saan tartutettua helmihulluuden sinnekin...) Kiitos vielä edullisista ostoksista!

Tikrun mamin blogista löysin jo hyvä tovi sitten idean enkeleistä ja käytin sitä suruttomasti. Korvikset lähti esikoisen kummille. Oikealla olevat sitruunasilmukkamerkit kärsivät tilaajan huolimattomuudesta, noissa kun ei ollutkaan reikä pituussuunnassa vaan poikkisuunnassa. Rumasti taivuteltu, vaikkei se kuvasta niin erotukaan, mutta jaksaisikohan sitä miettiä jonkun uuden viritelmän.

3 kommenttia:

 1. Minä just eilen noita silmukkamerkkejäni hipelsin ja muistin viimein ottaa kuvankin bloggaamista varten ;-). Kiitos vielä kerran yllätyspostista!

  VastaaPoista
 2. Nätti norjalainen, mutta hiukan särähti korvaan ettei 35cm mene vastasyntyneelle, meidän tytön päänympärys oli syntyessään 36cm. :D

  VastaaPoista
 3. Juju, tuo kommentti tarkoitti sitä, että kun nuken päänympärys on 35 cm ja hattu selvästi iso nukelle, niin ei varmaan toimi vastasyntyneellä. ;)
  Ehkä se isous ei käy kuvasta niin hyvin ilmi kuin todellisuudessa.

  VastaaPoista