28.3.2009

Lisää tiskirättejä

Edellisen postauksen vauvahattu matkasi Pikkuvirralle(, jossa muuten viime kesällä hoidossamme ollut Herukka- lammas, on eilen saanut suloisen karitsan). Tein hattuun pupukuvion, kuva hatusta hurmaavan käyttäjänsä päässä löytyy täältä.

Muutama tiskirätti ts. luuttu on taas valmistunut. Kiinalaiset aallot, joka näyttää olevan hyvä malli kastuessaan löystyvälle vanhalle puuvillalangalle, vaikkei näytä miltään erikoiselta kuvassa.

"Vaakatilkkumallinen" ainaoikeaa oleva luuttu. Tämä on ehkä huonoin tähän mennessä testatuista hankaamisominaisuuksiltaan, varsinkin jos lanka tosiaan venähtää helposti. Kumpaankin kului lankaa kolmisenkymmentä grammaa 2,5 mm puikoilla neulottuna.

Blogiperheen lapsilla on muutoksen aika. Päiväkoti loppui perjantaina ja sen kunniaksi tietysti kuopus onnistui hankkimaan kunnon räkätaudin juuri edellisenä yönä. Läksiäisissä kuitenkin käytiin (kiitos vaan hoitotädeille vielä tätäkin kautta ;) ) ja nyt näyttäisi että esikoinen saa saman taudin. Kaksi unetonta yötä siis takana ja lisää seurannee. *huokaus* Onneksi töissä tarvitsee olla enää pääsiäiseen asti!

Lintulaudalla piipahtelee taas kevään kunniaksi oravia, tämä kaveri saapui paikalle pähkinöiden houkuttamana.

2 kommenttia:

 1. Kiitos kommentista :)
  Aika jännä, jos sulla sisu on huopunut pohjista ja mulla ei huovu edes 90 asteen normipyykissä :D
  Mulla oli ruskeasta sisusta embossed leavesit, käytin niitä vuoden päivät Tosi Paljon. Kesti ihan uudenveroisina ja sitten ne olikin yhtäkkiä pohjasta puhki. Eli mulla on vain hyviä kokemuksia sisusta :)

  VastaaPoista
 2. Täytyykin antaa miehelle ajateltavaksi tuo sukanpingotinjuttu, sillä on yleensä Hyviä ideoita, kun sen pistää pähkimään :) (se on kieltänyt multa ajattelun, niin sietääkin pähkiä sit :D )
  Koitan muistaa raportoida sen aivohöyryjä, jos se saa sellaisia aikaiseksi :)

  VastaaPoista