13.9.2009

Sukkasatoon jotain

Hillokellariin lisäsin tänään viimein satoa, Purosta neulotut säärystimet. Nämä on tehty erään foorumin vaihtoon, toivon ettei vaihtopari hoksaa käydä täällä, vaikkeivat yllätykset olekaan. Värinä Kanervikko ja alaosan jatkoin edellisen postauksen piposta jääneellä Ruskalla.


En tykkää kyllä oikein vieläkään. Tuo vaaleanvihreä raita ei sovi minusta väriin ollenkaan.
Puro-kokemusta on nyt neljän kerän verran. Solmuja ei sattunut, toisessa Kanervikossa lanka oli laadultaan huonompaa, kävi pätkän verran ohuena ja kerän alussa oli yksi ylimääräinen värisäie, josta olin Ravelrystä lukenut.

Tänään poikennut naapuri ihastui väriin täysillä ja jotenkin lipsautin suustani, että voin neuloa hänellekin. Purosta ei siis päästä vielä eroon, vaikka niin vähän suunnittelin.

Mies lähtee lintumetsälle huomenna ja hänellä oli kuulemma tarve ohuille ja napakoille kynsikkäille. Käytin näihin vajaan kerän Wool Sävyä ja puikot oli 3mm. Tuli sopivat melkein omaankin käteen. Mies ei halunnut noihin "sormia" ollenkaan, joten väleihin on vain pujoteltu lankaa, jossa on solmuja vierivieressä. Neuloin kierretyillä silmukoilla, jotta kynsikkäät eivät löystyisi. Saa nähdä millaiset saa neuloa seuraavaksi.

3 kommenttia:

  1. Kivat kynsikkäät ja säärystimet! :)

    VastaaPoista
  2. Vastavierailulla vihdoin viimein. Kiva blogi sinulla. :)

    VastaaPoista
  3. Voi minusta nuo säärystimet on ihanat ja juurikin ne vaaleanvihreät raidat tekee niistä ihan minun näköiset. *myhäilee täällä tyytyväisenä uudet säärystimet jalassaan* :)

    VastaaPoista