27.9.2009

Sukkia sukkia sukkia ja vähän muutakin

Aiemmin esitellyt säärystimet menivät siis erään palstan vaihtoon. Vaihdossa puolestaan sain tämän ihanan muovipussin kaavalla tehdyn kassin sekä rintakorun. Kiitos!


Toisen palstan (ai miten niin nettiriippuvainen?!) innoittamana puolestaan värjäsin äitiyspakkauksen kevyttoppapuvun Dylonilla. Puku on siis 2008 vuoden puku, alunperin vaaleansininen valkoisilla raidoilla. Värisävy oli muistaakseni Rosewood Red. Halusin oikeastaan kirkkaamman punaisen, mutta koskapa kaupassa ei sellaista ollut, niin värjäyskuumeen iskettyä piti tyytyä tuohon. Aika kiva tiilenpunainen sävy silti. Kuvassa näkyvä kypärämyssy oli luonnonvalkoista bambujoustofroteeta ja se sai pesussa tummemman sävyn.

Koneessa oli noin 600 grammaa vaatetta. Kuvasta puuttuu yksi kypärämyssy, pieni hattu ja toinen body. Hauska kokemus, tekisi mieli värjäillä kaikkea muutakin.Joulusukat 2009- tempaukseen lähtee kaksi paria miesten sukkia. Seiskaveikkaa, 104 ja 114 grammaa, nelosen puikot ja koot noin 43 ja 44.

4 kommenttia:

 1. Hienot sukat! Ja hyvä idea värjätä äp:n puku, kun se värihän on se ikuinen kiistakapula, joka jakaa äitien mielipiteitä palstoilla suuntaan jos toiseenkin. Itse olen aina ollut sitä mieltä, että kaikki äitiyspakkauksen asut ovat kauniita, oli se väri mikä hyvänsä. :) Mutta hyvä ajatus tosiaan värjätä, ideaahan kannattaisi jakaa kaikille äitipalstoille eteenpäinkin. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo "muovipussi-kassi" on kiva, ite samoilla kaavoilla yhden oon tehnyt. Kätsy!
  Sulla on sukkia valmistunut urakalla!

  VastaaPoista
 3. Oi, miten ihanan värisiä puvuista tuli. Monta kertaa olen miettinyt värjätä tahraisia vaatteita mutta on jäänyt sekin. Tiedätkö muuten miten värjäys peittää tahrat?

  VastaaPoista
 4. Mari, valtaosa noista äp-vaatteista on minustakin hienoja, mutta 2004 ja 2006 jaossa olleet toppapuvut oli mun mielestä kyllä rumia. Siksipä otin pakkauksen vasta tälle pienimmälle...

  mimmimaria, Dylonin paketissa kehotetaan pesemään vaatteet tahrojen poistamiseksi, koska väri ei peitä niitä kunnolla. Tuossa mulla oli mukana kellastunut body ja kuvassa näkyvä body puolestaan oli haaleaa tahraa täynnä. Siis esim. kiinteistä tullutta sotkua, joka ei lähde pesuissa. Sen tahran värjäys kyllä peitti, samoin kellastumat.

  VastaaPoista