6.10.2009

Baby Bootikin

Pääsin hienostelemaan sukkien osalta, kun neuloin nämä Nancy Bushin Knitting Vintage Socks kirjassa olevat Baby Bootikin sukat.
Aiemmin pidin mallia kuvan perusteella aika rumana, mutta neulottuna tykkäsinkin tosi paljon. Niin on kyllä ollut monen muunkin mallin kohdalla tuossa kirjassa. Oli vaihteeksi hauskaa kokeilla uutta tyyliä, pohjaa en olekaan ennen neulonut aina oikealla.


Puikot olivat 2,5mm ja siksi vähensin mallikerran verran sukkien koossa. Niinpä varren ribbiosuus piti soveltaa omasta päästä. Pähkäilyyn meni hyvä tovi aikaa, imde ja huonosti nukkuva vauva pitävät huolen siitä, ettei aivotoiminta ole ihan parasta luokkaa.

Grammoja 38 ja luonnonvalkoinen lanka on Zitron Trekking XXL ja punainen HjerteGarn Sock 4.

Nämä tulivat 1-vuotiaalle, ja olivat kuulemma sopivat, mutta mahtuivat meidän pian kolmivuotiaankin jalkaan.

Kun lapsia on kolme, on ärsyttävää etsiä neuvolakortteja samannäköisistä mainoskoteloista. Lisäksi muovikoteloiden taskut rikkoutuvat helposti. Niinpä ystävän esimerkin innoittamana ompelin peruspuuvillasta kotelo kaikkien neuvolakorteille. Toiseen taskuun sitten laitoin äitiyskortin, kulkekoon siellä muistona.

Ohje on omasta päästä ja sen kyllä huomasi, jokainen on hiukan erilainen ja saumoja ei saa tuijottaa! Kiinnitys muovinepeillä. Hurahdin joku aika sitten ostamaan neppipihdit Kotimäen puodista, enkä ole katunut yhtään. Edulliset ja ennen kaikkea ihan välttämättömät...

4 kommenttia:

  1. Ihanat sukat ja pirtsakat korttitaskut! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan väriset sukat ja kivat korttikotelot, meillekin pitäisi saada tuollaiset.

    VastaaPoista
  3. Sukat on olleet tosi hyvät, toimii. pysyyy hyvin jalassa ja ihastuneita kommentteja on kerätty tukuttain :)

    VastaaPoista