29.3.2010

Noviembre


Ravelryn haun avulla löysin ohjeen, jossa yhdistyi paksuhko lanka ja kaunis pintaneule. Plussana mallin joustavuus ja helppous. Noviembre siis. Tosin voiko väittää neuloneensa ohjeen mukaiset sukat, jos käyttää ohjeesta vain pintaneuleen ja silmukkamäärän? Nämä sukat on siis tehty varpaista aloittaen, kantapäänä Gusset Heel (Socks from toe up, mikä lie kantapään nimi suomeksi) ja varren ribbiäkin muokkasin mieluisemmaksi.

Lankana Gjestal Maija, 3mm puikot ja kulutus 80g.

7 kommenttia:

 1. Kauniit sukat :)
  Mulla on yleensä aina paha tapa ottaa ohjeista vain silmukkamäärät ja pintaneule ja sitten lähdenkin sooloilemaan. Lähes joka kerta, vaikka oikein erikseen päätän että tällä kertaa neulon kokonaan ohjeesta.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat olet neulonut.Huokailen ihaillen:kunpa oppisi tuon kärjestä aloitetun sukan kantapään!- Hyvää pääsiäisaikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille ja famu, kantapää ei ole ollenkaan niin vaikea kuin luulisi, kannattaa kokeilla! Tiimalasi on minusta se vaikein tehdä siististi, muut eivät niinkään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä.En ole kokeillutkaan muuta kuin tiimalasia ja se ei oikein luonnista.

  VastaaPoista
 5. Onpa tosi kauniit ja hyvin istuvat sukat!

  VastaaPoista
 6. Hanki ihmeessä se jatko-osa Wendyn kirjaan... tosin, samat vinkit, mutta kyllä on paljon lisääkin ahkeralle sukan neulojalle!

  VastaaPoista