18.10.2010

Salma!

Keskimmäiseni on rakastanut Salamaa ja Autot-elokuvan muita hahmoja kauan. Oli varmaan kaksi vuotias, kun alkoi puhua Salmasta ja puhuu siitä Salmana edelleen, vaikka osaa sanoa Salamakin.
Rusinan vinkistä löysin McQueen-kaavion (rav) ja päädyin neulomaan syksyisen pipon. Tulihan tässä lumi ja kaikkea, mutta kaipa ensi keväänä bambuisellekin hatulle on käyttöä. Oikeastaan tämän piti tulla esikoiselle, mutta tuli vähän pieni hänelle, joten esikoinen saa omansa joskus.

Itselle muistiin, kirjominen mustaan lankaan ei ole hyvä idea! Mutta ihan jees siitä tuli ja mieskin hämmästeli, että olenko itse tehnyt (ei se kovin korkealle arvosta neuletaitojani, jos ihmettelee moista!). Langankulutus 33g.

Langasta päästäänkin aasinsiltana siihen, että pakko tunnustaa julkisesti blogissa, että nyt alkoi lankalakko. Perjantai-iltana napsuttelin raivopäänä Wollmeisella, kun aamupäivityksessä en ehtinyt mitään saamaan kiinni. Illalla sain ja nyt vaan ootellaan kiihkeästi postia sieltä.

Tämänkin johdosta nyt virallisesti lankalakkoon yhdellä poikkeuksella. Jos saan vaihdettua tai ostettua WM Rhabarberia yhden tai kaksi vyyhtiä, niin ne saan hankkia, muuten pysyn erossa ostolangoista toistaiseksi määrittelemättömän ajan. Mutta aika pitkään siis. (Oliko tarpeeksi savolaiset ehdot?)
Vaihtaa saan, mutta plussasaldoa ei vaihdoista saa tulla!

11 kommenttia:

 1. Upea pipo!
  Lankalakkoon pitäisi minunkin alkaa, kun tuota lankaa tuntuu riittävän...

  VastaaPoista
 2. Hieno Salma! Ihan hitusen hymyilyttää sun lankalakko ehtoineen, vai toistaiseksi määrittelemättömän ajan, tsih! -No, mistäs sitä tietysti ennalta tietää, milloin niitä ihanuuslankoja vastaan tulee tai muu vilenismi iskee ;D

  Ja joo, SLT matkustaa mukana. Kiva päästä sun värjäyssatoa hypistelemään, mutta ne Wollmeiset voisi olla parempi piilottaa, ettei sen sortin hinku tartu.

  VastaaPoista
 3. Hieno pipo. Meidän tyttö voisi myös ilahtua salama-piposta. Ei Martin kaaviota ole tullut vastaan?

  Lankalakkoilu on hauskaa kun ehdot eivät ole liian tiukat =) Mulla on onnistunut tosi hyvin, kun odotin ensin käsityömessuja ja nyt seuraavaa lankamatkaa. Käsityömessujen lankasaalis olikin sitten tosi pieni. Olisikohan lakkoilun ansiota?

  VastaaPoista
 4. Hepsi, hamsterin vikaa tuntuu olevan aika monessa neulojassa. ;)

  Rusina, :D tarkoitus oikeasti oli miettiä joku sopiva aikamääre tai jopa kilomäärä neulottua lankaa, mutten jaksanut. Mut hei,
  lankahamsterivuonna 2007 olin muuten pitkään lankalakossa. Taisin olla vuoden, eikä tehnyt tiukkaakaan! WM on vasta yksi vyyhti kotona, ensi viikolla varmaan tulee vasta loput.

  Johku, mulle tuli tossa tänä iltana mieleen, että täytyi etsiä Marttiakin, esikko tykkää oikeastaan enempi siitä. Olis hienoa, jos osaisi tehdä sen itse!

  VastaaPoista
 5. Kyllähän se varmasti Martti itsekin tekemällä onnistuu, valmiin kaavion avulla pipo vain valmistuisi nopeammin ilman suurta päänvaivaa. Joskus sekin on rentouttavaa =)

  VastaaPoista
 6. Hieno pipo! :) Meidän kuopuksen (2v9kk) mielestä tuo on kylläkin Samala. :)

  VastaaPoista
 7. Voi, minun pitäisi myös rueta lankalakkoon nyt ihan oikeasti. Viime aikoina on tullut käytettyä hirveästi rahaa lankaan ja mun varastolangoilla neuloisi helposti varmaan useammankin vuoden... :-P

  VastaaPoista
 8. Varmaan on pipon saaja tyytyväinen.

  Tuli ihanat lapsuusmuistot mieleen, kun pikkuveljenikin sanoi tuon sanan 'salma'.

  VastaaPoista
 9. Oijoi. Nyt tuli mummolle pakko neuloa -osaston hommia. 3-v. Ahti-poika on ihan Salama-fani. Tässäpä oiva lahjaidea siis. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 10. Ihan hyvät säännöt, tiukemmat ku miun lakossa :D Vauhdikas pipo!

  VastaaPoista
 11. Kiitos salama-linkistä. Veljentyttöni on salama-fani, joten ehkä joulupukki tuo hänelle salama-pipon.

  VastaaPoista