13.2.2011

Veera Välimäki KAL

Hamsterikuulle sattuikin monta KALia tai muuten aikataulutettua neulomista. Suomen Wollmeise-höperöissä neulotaan Veera Välimäen suunnittelemia neuleita ja luonnollisesti Wollmeisesta.
Pitkän pähkäilyn jälkeen valitsin langaksi Little Things- myssyyn WD Gazpachon (twiniä) ja se oli nappivalinta. Raidoittu kauniisti ja tasaisesti niin reunuksessa kuin sileällä neulotussa osassa.
Tykkään tästä kovasti, mutta se ei ole mikään paras pipo kahdenkympin pakkasiin ja viimaan. Pakko oli mennä ulos, että saisi vähän valoa kuviin. Lisäksi upposin tietenkin hankeen, koska ainoa kohta mihin tällä tontilla tuli suoraa auringonvaloa vaati kiipeämisen penkalle.

Tässä tulee vähän hippiolo, jos hiukset asettelee sopivasti. Mattimyöhäinen neuloo parhaillaan tälle kaveriksi Baktuksen, siis sen jonka kaikki muut tekivät viime vuonna tai aiemmin!
Kevättä odotellessa siis.


Tämä oli myös ensimmäinen Wollmeisesta neulottu työ. Alan ymmärtää entistä enemmän miksi ihmiset hurahtavat tähän lankaan. Välttämättä en ehkä tykkäisi pinnasta sukkina, mutta neuletakkina ehdottomasti. Sellainen onkin jo suunnitteilla.

6 kommenttia:

 1. Onpa tosi kaunista pintaa, ooh!

  VastaaPoista
 2. Onpa todella kaunis väritys pipassa.

  VastaaPoista
 3. Kivan sävyinen lanka ja mukava malli pipossa.

  VastaaPoista
 4. Tuo malli on kyllä söpö pikkupiponen. Ja älä välitä, mäkin neulon niitä jotka muut on tehneet jo aikoja sitten. Olen niin hitaastilämpiävä. Sylvin ajattelin lykätä vielä ensi talveen :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis pipa, hyvä valinta tuo lanka. Ja taas muistin yhden mallin, joka on mun to do -listalla... :)

  VastaaPoista