12.3.2011

Flunssakuu

Hamsterikuu vaihtui flunssakuuksi. Lapset ja mies ovat selvinneet suht vähällä (paitsi keskimmäiseltä paljastui penisilliiniallergia), mutta minä olen sairastanut siitäkin edestä. Kuumetta ei tietenkään, mutta kaikkea muuta mukavaa. Jostain pitää kuitenkin repiä huumoria ja jos ei muusta niin sitten vaikka possulääkityksestä.

Menin valittamaan järkyttävää kurkkukipua ja poistuin lääkäristä Tamiflu-resepti kourassa vähän hämmästyneenä. Söin tuon lisäsi myös kuurin penisilliiniä ja kurkkukipu katosi, mutta tilalle saapui yskä, joten maanantaina tie käyneet taas terveyskeskusta kohti.

Sattuneesta syystä ei kamalasti tässä kuussa ole neulottu. Hamsteroinnin loputtua pidin viikon tauon ja tein sitten loppuun tyttärelle sukat. Ensi syksyksi piti tulla, mutta jollei neidin jalka kasva huimasti, odottelemme ehkä kuitenkin seuraavaa syksyä. Ai niin, lapasethan näistä piti tulla oikeasti, mutta muutin suunnitelmaa kesken matkan.
Lankana Hjertegarnin Sock 4 ja Regia 4 fädig. Aika pirtsakkaa lankaa tuo jälkimmäinen ja vaikken edes yrittänyt, sukan teristä tuli lähes identtiset siitä huolimatta että toisessa varressa aloitin kerän ihan eri kohdasta väriliukua.

Hamsterikuussa syntyi myös muutama sytomyssy lasten koossa.

Viimeisin repäisy puolestaan oli Mambosta neljässä vuorokaudessa neulottu Iced. Pistin sen tänään pingottumaan kunnolla, josko tuo helma vähän asettuisi ja voisi ottaa jonkun kuvan päälläkin. En viitsisi millään purkaa kaulusta. Kotitakkina välttää noinkin, mutta kyllä silti vähän riepoo.

Vielä yksi hamsterityö. MacPalmikkoneuleesta jäänyttä Naganoa ja kynsikkäät mielelle entisten tilalle. Hamsterikuun saldo ekaa kertaa siis yli kilon, joskin paksulla langalla neulominen tuntui aikamoiselta huijaukselta.

Ai niin, ei mulla sitä possutautia ollut eikä onneksi mitään muutakaan virusta näytteistä löytynyt. Ärhäkkä nielutulehdus kuitenkin.

6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista!

  Varsin fiksuja ja käyttökelpoisia hamsterineuleita. Olet ollut ahkerana taudista huolimatta.

  VastaaPoista
 2. RöhRöh vaan :D Mainiosti meni hamsterikuukausi! Etkä edes sortunut lankakutsuilla, siinä oli jo rautaista itsekuria :P

  VastaaPoista
 3. Hei! Hippohiihdot Mantulla la klo.14. Jos flunssa hellittää,kaivataan sinne osanottajia kovasti. Viimeinen ilmoittautuminen huomenna torstaina osuuspankkiin Riistavedelle. Terv. Kati (perhekerholta)
  Ps. Käyn ain välillä kurkkimassa blogiasi :)

  VastaaPoista
 4. MinnaN, kiitos kyllä tästä aletaan toipua ja hamsterikuussa ei tosiaan vielä tauti ollut iskenytkään.

  Emma, ;D

  Kati, kiva kun ilmoitit, mutta jos ollaan terveitä, on viikonlopulle muuta menoa. Muuten olisi ehdottomasti kyllä tultu. :)

  VastaaPoista
 5. Hyvinhän se hamsterikuu kaikesta huolimatta meni. :) Ikäviä on tuollaiset taudit, joissa ei tule kuumetta, mutta muuten on tosi kipeä - tahtoo lepääminen jäädä liian vähälle. Toivottavasti tervehdytte!

  VastaaPoista
 6. Edellisen postauksen Baktus kukkineen on silmäähivelevän upea!
  Onnea hamsterikuun johdosta, kilo ohutta lankaa on ihan hyvä määrä. Ehkäpä Hamstrikuussa tulee ensi vuonna Ohutlankasarja? Eniten metrejä kutoneelle?

  Oma hamsterikuun satoni on nähtävissä blogissani, ja niiden tiimoilta on pieni kilpailu. Tervetuloa!

  VastaaPoista