7.3.2012

EsteritKerrankin ajoissa äitienpäivän suhteen! Neuloin äidille nimikkosukat langasta, jonka värjäsin viime kesänä kahdesti. Ensin kuivatulla Pietaryrtillä ja toiseen kertaan kokenillipadassa.


Sukkien neulominten tökki pahasti ja näissä meni aikaa. En oppinut mallikertaa ulkoa kuin suurinpiirtein ja tässä tehtiin ärsyttäviä kavennuksia, joilla kyllä tulee hienompi lopputulos. Modasin palmikonkiertoa ensin siksi, että luin ohjeen huonosti, mutta sitten tajusin, ettei kannata purkaa, jotta sukat pysyisivät halutusti löysinä.


Äidilläni on jalat, jotka turpoavat helposti, joten sukat eivät saa yhtään puristaa. Aiemmin neulomani Paraphernaliat tulivat omaan käyttöön takaisin, kun äiti ei niitä enää voinut pitää.

Malli: Esther (ilmaisohje ravelrystä)
Lanka: kasvivärjätty Nalle
Puikot: 3,5mm
Kulutus: 85g

Poseerauskuvista kiitokset keskimmäiselle, joka ampui kuvia sarjatulella, niin että piti jo vähän hillitä tahtia.

Lapsista puheen ollen. Tällä viikolla piti syntyä monta ihanaa postausta auringosta ja valosta, hiihtolomasta nauttimisesta. Viikonloppuna nautittiinkin, mutta ilo tyssäsi maanantain vastaisena yönä kun otin uusintakierroksen norosta. Edellinen vieraili minulla ja miehellä ystävänpäivän tienoilla ja tällöin lapset välttyivät taudilta.

Nyt ovat sairastaneet kaikki kolme. Esikoinen näyttäis pääsevän vähimmällä. Keskimmäinen ja kuopus järjestivät viime yönä tyyny+lakanapyykkiä ja tänään olemme siivonneet talon ja tuulettaneet vuodevaatteita. Onneksi on pakkasta! Josko se nyt olisi ohi. Paitsi, että mies ei ole vielä sairastanut oikeasti...

Jotenkin minusta alkaa tuntua, että tämä blogi toistaa itsenään. Myös viime vuonna raportoin maaliskuussa sairastelustani.

14 kommenttia:

 1. Niin nätit! Paranemisia sinnepäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lapset näköjään toipuu tosi nopeasti, nyt on täysi vauhti taas päällä.

   Poista
 2. Hurjan kauniit sukat olet neulonut! Ja vertaistukeni - tautikierteessä meilläkin on menty. Mutta kohti kevättä ja aurinkoa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat.Pakko käydä nappaamassa tuo ohje talteen. Toivottavasti tauti olisi tällä kertaa jo teillä voitettua mallia.

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat, täytyy pistää malli mieleen! Niin kivan värinkin olet onnistunut saamaan. Taudit harmittavat tietenkin eniten lyhyen loman aikana, mutta ei niitä oikein pysty torjumaankaan.

  VastaaPoista
 5. Se on sellaista näin kevättalvisin, vatsataudit kiertää - meillä aloitettiin vuosi käymällä läpi noro (tai vastaava..).
  Paranemista perheelle! Toivottavasti sairastelut oli siinä.

  Hienot sukat!

  VastaaPoista
 6. Kauniit sukat! Meilläkin sairastettiin hiihtolomalla ja se alkaa olla meillä jo perinne. Toivottavasti taudit on siellä teillä jo selätetty!

  VastaaPoista
 7. Kaunis sukka, ihanan siro kuvio! Niin monimutkaisen näköinen kyllä että jäisi miulta tekemättä :D

  VastaaPoista
 8. Suloiset, kauniit sukat ja kaunis väri! Paranemisia teille! Mahataudit on kyllä tosi ikäviä.

  VastaaPoista
 9. Kauniit sukat, väri on todella ihana. :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille! Olipa monta ihanaa kommenttia odottamassa sähköpostissa. Terveitä ollaan jo ja yhä vaan aurinko paistaa, joten kyllä me lomasta ehditään sittenkin nauttia. :)

  VastaaPoista
 11. Todella kauniit sukat ja ihanan värisetkin.

  Ihanaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
 12. Todella kaunis Esteri ja upea värikin!

  VastaaPoista
 13. Onpa kauniit sukat! Ja väri on upea sekin.

  VastaaPoista