14.3.2013

Kalajoki


Minulla on tapana syttyä vähän hitaasti kaikensorttisille uutuuksille, vaikka sukujuureni ovat tiukasti Savossa ja Kainuussa. Kalajokien viehätys oli vain mennyt minulta täysin ohi, mutta kiitos Kahelien aakkoshaasteen neuloin ne nyt. Tein pari numeroa isompaan jalkaan kuin omani, joten vähän löpöttävät kuvissa.

Kuvausassistenttina toimi esikoululainen, joka on viettänyt tämän viikon kuumeessa. Huomenna pääsee onneksi jo eskaan taas. Kuvausassistentti numero kaksi taas antoi ohjeita. "ÄITI, mitä sinä teet siellä yläsängyssä, se menee kohta rikki ja se on sitten sinun vika!" Ei kerrota kuopukselle että sänky pikkasen natisi kun kiipesin portaita..

Lanka on mainiota Vuorelman Vetoa eli viime vuoden messuostokset on nyt korkattu, jee! Neuloin laiskuuttani 3,5 mm puikoilla ja sukista tuli melkoisen rennot. Toivottavasti kestäävät käyttöä siitä huolimatta.


Kattokaas nyt mitä painovoima tekee näille korville, nehän alkaa asettua! Teippejä ei tässä huushollissa koiran korvien asetteluun laiteta. Viikko aikaa päättää ilmoittaisiko tuon tohelon ensimmäiseen näyttelyynsä!

10 kommenttia:

 1. Mä en myöskään ole kovasti syttynyt noille Kalajoki-sukille, mutta tuossa ne kyllä näyttävät aika kivoilta.... Ehkä sitten, kun saan kutomismoodin päälle vaihteeksi. ;)

  Koiruli on melkoisen valppaan näköinen yksilö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalajoet on huomattavasti kivemmat livenä kuin kuvissa, jännä juttu! Koiraneiti on perushönöttäjä, mutta joskus se jo seisoo ylväästikin. ;)

   Poista
 2. Just tänään oli Nappi mielessä ja huokailin, että mun tarttis saada uusia kuvia nähtäville. Tuli siis ihan tilauksesta tämä postaus. Sillä Nappi varasti postauksen huomion nyt täysin - mikä sulostus! <3
  Mutta on ne Kalajoetkin nätit. Erityisonnittelut ja huomionosoitukset sille, että neuloit ne NIISTÄ Vedoista, joita taisit hamstrata vyyhdin jos toisenkin. Hihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin linkata sulle koirakaheliketjuun, että katso korvia, nyt ei voi noille nauraa enää. Ei kerrota, että ne töröttää ja höröttää valtaosan ajasta. ;)

   Hamstrauksesta ei puhuta mittään...

   Poista
 3. Voi että tuo sukkamalli on kaunis. Pakko vielä tehdä tuollaiset. Ihaana panta tuolla söpöllä luppakorvalla.

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat. Tosi kaunis tuo kuvio. Ja värikin on aivan täydellinen.

  VastaaPoista
 5. Hyvännäköiset sukat, pitänee itsekin joskus neuloa.. Ihana luppakorva:)

  VastaaPoista
 6. Kauniit kalajokiset ja varsin sympaattinen haukku ;)

  VastaaPoista
 7. Komeat, kaunis väri. Mä oon vissiin kans vähän hitaasti syttyvä näille mallivillityksille, mulla on vielä Kalajoet neulomatta... :D

  VastaaPoista