16.2.2014

Hyvissä ajoin


Kevääseen on hyvä valmistautua hyvissä ajoin, vaikka oikeasti minua ärsyttääkin kun helmikuussa haikaillaan kevättä. Helmikuussa on talvi ja sillä hyvä. ;) Etsiessäni kaapista jotain aivan muuta löysin kuopukselle jemmattuja kirppisvaatteita ja niistä suurin osa päätyi suoraan sopivana käyttöön. Muutama 'ei neidin silmää miellyttävä' paita sai tuomion poistoksi. Tekaisinpa siitä sitten lörppäpipon. Tämä on vuoreton, koska halusin käyttää hyväkseni paidan helmaa. Pipo on ommeltu vain kahdesta palasesta ja tosiaan edes reunaa en ole kääntänyt.


Kumma miten ei kiva paita on kiva pipona! (Ja ei, neiti ei ole tässä kuvassa alasti, vaan päällä on minun vanha tyllialushameeni, joka toimii olkaimettomana mekkona tänään leikeissä...)


Mutta mitäs sanotte tästä? Jouluvalmistelutkin on jo aloitettu hyvissä ajoin! Vähän aikaa sitten mulla oli lapsivapaa ilta, joten kaivelin uuden ompelukoneeni pakkauksistaan ja surauttelin jotain helppoa aluksi. Olin ennen joulua ostanut joulukangasta pussukoita varten, mutta eihän siinä tohinassa ommella ehtinyt. Ja hyvä ettei ehtinyt, kun pukki toi ompelukoneen. Vanhalla olisi mennyt vain tappeluksi.

Tämän uudenkaan kanssa en ole ihan sinut, mutta pienellä opettelulla ja hellällä käsittelyllä ehkä tullaan vielä toimeen.

8 kommenttia:

 1. Voi hitsi, jos olis itsekin niin tehokas, että jo nyt alottelisi ensi joulun lahjuksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjoista en puhu mitään, pussukoita nyt voi tehdä milloin vaan. ;)

   Poista
 2. Miusta tuo pipo on hauska,
  Eipö joulukiireet pääse sinua yllättämään kun ajoissa aloitat:)))

  VastaaPoista
 3. Söpö pipo! Ihanan pirteä. :)
  Sitä ollaan kyllä eritehokkaana, kun jo ensi joulu on mielessä! Sinuna en puhuisi mitään kevään haihattelijoista, kun itse haihattelet jo jouluun asti! :D

  VastaaPoista
 4. Jee! Ompelua vaatteesta toiseksi :) Me like!!

  VastaaPoista
 5. Siitä se lähtee, ompeluputki! Pirteä pipo :)

  VastaaPoista