7.7.2015

Tour de Sock 3: Touring Bubbles

Kolmas etappi käynnistyi sunnuntaina aamulla kahdeksalta paikallista aikaa. Printtasin ohjeen samantien ja huomasin, että tämä on tosi helppo ja nopea malli. Veikkasin, ettei oma nopeus tule riittämään, koska yleensä häviän helpossa perusneulomisessa.


Päätin kuitenkin neuloa niin nopeasti kuin pystyn ja kun aikaa oli annoin vaan mennä. Toki lapset ja kotieläimet piti huolehtia siinä sivussa, mutta noin muuten taisin neuloa koko päivän ja lopetin kahdelta yöllä sormet kipeinä.


Taisihan tuo kannattaa, sillä sijoitus oli 19.! Paras sijoitukseni koskaan. Paitsi että ei tehnyt hetkeen mieli neuloa, enkä seuraavana päivänä kärsinyt pitää haarukkaa kunnolla kädessä, että saisin syötyä nätisti...


Neuloin sukat Hopeasäikeen sukkalangasta, jossa on kultakimalletta mukana, Kesäkuvissa kimallus ei erotu, mutta sisällä se näkyy kivasti. Lankakin on oikeasti vedenvihreä, ehkä petrooliin taittava eikä sininen.


Nämä oli tähän tullessa mukavin neulekokemus, vaikka alunperin en ihan täysillä ihastunut malliin. Kaunis lanka teki kuitenkin tehtävänsä. Sukat on neulottu jälleen kerran 2mm puikoilla ja kulutusta oli 71grammaa. Tahtia nopeutti sekin, ettei näissä mitattu tiheyttä, vaan tietty määrä toistoja riitti, jolloin saatoin neuloa rennosti löysällä käsialallani ja sain kuitenkin itselleni sopivat sukat. Nuo kuplat kun kiristi monilla varren tosi tiukaksi.

1 kommentti: