10.4.2016

Elsa ja Stripie Scarf

Tammikuisen postauksen pipolle tein kaveriksi Stripie Scarfin, joka on osoittautunut ihan lempihuivikseni. Huivi on sopivan kapea ja pitkä, ja sen saa aseteltua kivasti kaulalle.


Settiin tein vielä ihanat Elsa- lapaset, jotka Niina on suunnitellut Napille ja Nauhalle lankapakettia varten. Ohjeen saa ostaa myös erikseen kaupasta tai Ravelrystä, mutta minä sain omani ilmaiseksi, kiitos vain Niinalle!


Tein omat Elsani WM Dk:sta ja sainkin käytettyä loppuun tuon Petit Poisonin ihan metrilleen. Yhteensä lapasiin meni 85g lankaa. Varret taisivat jäädä hieman lyhyemmiksi kuin ohjeessa, mutta ihanan pitkät nuo silti ovat ja tuolleen rytättynä lämmittävät rannetta hyvin.

Kämmenosa on puolestaan väriä Im Jahr de Ratte ja sitä minulla on huivin ja lapasten jälkeen vielä pyöriteltävänä vajaa kerä. Riittoisia ovat nuo WM-vyyhdit!

Kuvat otettiin vasta kun setti oli ollut jo käytössä useamman viikon (kuukauden??), mutta hyvinpä nuo näyttävät kestävän käyttöä. Lapasosassa näkyy pientä kulumista, mutta käyttömäärään nähden se on kyllä vähäistä. Voin siis suositella Dk:ta asusteisiin tällä kokemuksella.Näyttääpä nuo kuukausi sitten otetut kuvat hurjan talvisilta. Kuvissa olen juuri iltavuoroon lähdössä ja mies roiskaisi muutaman otoksen rappusilta. Valitteli ylivalotusta, mutta neuleet eivät siitä kuviossa pahemmin kärsi. No, ehkä noissa sisäkuvissa omalla näytöllä värit toistuvat lähinpänä oikeaa..

4 kommenttia:

 1. Tosi kivan oloinen setti. Mullakin olis useampia pipo-huivi-lapasyhdistelmiä, mutta en koskaan muista/jaksa penkoa niiden kaikkia osia aamulla ulos lähtiessä ja mätsäilen niitä, mitkä ekoina sattuvat käsiin osumaan.

  VastaaPoista
 2. Hieno on setti! Mie usein tuskailen sitä että mikään ei sovi yhteen asustelaatikossa. Pitäiskin varmaan pitää inventaario ja alkaa neuloa tarpeeseen....

  VastaaPoista
 3. Hianon huivin oot keksiny tekaista Elsoille pariksi :) Tämä onkin ensimmäinen, jonkun toisen tekemä blogipostaus, missä Elsat bongaan.

  VastaaPoista
 4. Kiva setti =)Värit on kyllä varsin ihanat!

  VastaaPoista